ritz1506241

Prošlu subotu, zagrebački Ritz Club ponovno je bio epicentar vrhunske zabave, organizirajući tematski party pod nazivom "Lito ide mala". Ovaj događaj privukao je mnoštvo posjetitelja koji su željeli osjetiti ljetnu atmosferu u srcu Zagreba. Večer je započela u 23 sata, kada su se vrata kluba otvorila i otkrila impresivno dekoriran prostor. Tema "Lito ide mala" bila je jasno vidljiva kroz cijeli klub, od palmi i ljetnih rekvizita, do svjetlosnih efekata koji su dočaravali sunce i more. Ambijent je bio savršeno usklađen s temom, pružajući osjećaj da ste na tropskoj plaži usred noći.

Glazbenu podlogu za ovu nezaboravnu noć pružili su DJ Zorden i DJ Phillip X, dvojac poznat po svojim energičnim nastupima. DJ Zorden je započeo večer sa setom ispunjenim najnovijim ljetnim hitovima i house glazbom, što je odmah podiglo atmosferu na plesnom podiju. Njegov izbor pjesama bio je savršen za ovu priliku, potičući sve prisutne da se prepuste ritmu i uživaju u ljetnoj noći.

Nakon Zordena, DJ Phillip X preuzeo je DJ pult i dodatno rasplamsao atmosferu svojim unikatnim stilom. Njegov set bio je kombinacija elektronske glazbe i bezvremenskih ljetnih hitova, što je dovelo do toga da plesni podij ostane prepun do ranih jutarnjih sati. Njegovi prijelazi između pjesama i sposobnost da čita publiku osigurali su da zabava ne stane ni na trenutak.

Poseban doprinos atmosferi dale su plesačice iz Ritz Entertainmenta. Njihovi atraktivni kostimi, inspirirani ljetnom temom, i savršeno usklađene koreografije, dodali su dozu egzotike i glamura događaju. Njihovi nastupi bili su prava poslastica za oči, oduševljavajući publiku i podižući energiju na plesnom podiju.

Osoblje Ritz Cluba također je dalo sve od sebe da gostima pruži nezaboravno iskustvo. Barmeni su pripremali raznovrsne ljetne koktele, koji su svojim okusima savršeno nadopunjavali atmosferu. Posebno osmišljeni kokteli za ovu priliku bili su prava osvježenja, idealna za vruću ljetnu noć.

Tematski party "Lito ide mala" u Ritz Clubu Zagreb bio je pravo ljetno osvježenje u gradskoj vrevi. Savršeno osmišljeni detalji, vrhunska glazba, spektakularni plesni nastupi i fantastična atmosfera osigurali su nezaboravan provod za sve prisutne. Oni koji su prisustvovali ovoj noći, sigurno će dugo pamtiti ljeto provedeno u Ritz Clubu.

Ritz Club Zagreb još jednom je dokazao zašto je jedno od najtraženijih mjesta za noćni izlazak u glavnom gradu, postavljajući standarde za vrhunsku zabavu. S nestrpljenjem iščekujemo njihove buduće događaje, sigurni da nas čeka još mnogo nezaboravnih noći.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO