ritz2903241

U petak navečer, Ritz Club Zagreb bio je domaćin spektakularnog partyja pod nazivom "Weekend Eggstravaganza", koji je obilježio početak vikenda na nezaboravan način. Ovaj popularni klub poznat po organizaciji vrhunskih zabava nije razočarao svoje posjetitelje, pružajući im noć punu uzbuđenja, plesa i nevjerojatne atmosfere. Jedan od glavnih aduta večeri bile su atraktivne plesačice koje su svojim plesnim izvedbama osvojile srca publike. Svojom gracioznošću i energijom, plesačice su stvorile nevjerojatnu atmosferu na plesnom podiju, potičući posjetitelje da se pridruže u plesu i uživanju u glazbi.

No, to nije bio jedini vizualni spektakl večeri. Poseban trenutak bio je atraktivan nastup sa vatrom koji je oduševio sve prisutne. Vatreni elementi dodali su dozu adrenalina i čarolije večeri, stvarajući nezaboravan doživljaj za sve prisutne.

Publika nije mogla sakriti svoje oduševljenje, a atmosfera je dodatno začinjena prisustvom prskalica koje su posjetitelji radosno koristili kako bi proslavili ovu posebnu noć. Ritz Club Zagreb je još jednom potvrdio svoj status kao jedno od najpoželjnijih mjesta za noćni provod u gradu, pružajući svojim gostima vrhunsku zabavu i nezaboravna iskustva.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO