ritz0305241

Prošlog petka, Ritz Club u Zagrebu bio je domaćin spektakularne večeri pod nazivom "Snijeg u Maju". Ova posebna noć privukla je mnogobrojne goste željne zabave i izvanrednih izvedbi. Jedna od najupečatljivijih atrakcija večeri bila je izvedba atraktivnih plesačica iz Ritz Entertainmenta. Njihova graciozna i dinamična izvedba očarala je prisutne, stvarajući uzbuđenje i energiju koja je ispunila prostor kluba.

"Snijeg u Maju" nije samo obećavao sjajne plesačice, već i vrhunsku glazbu koju su donijeli talentirani DJ-i. Ritmovi koji su se širili prostorom dodatno su poticali goste na ples i uživanje.

Atmosfera je bila obogaćena dekoracijama koje su stvarale dojam zimskog čarolije usred proljeća. Svjetleće instalacije i specijalni efekti dodali su dodatni sloj magije večeri, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne.

Ritz Club je još jednom dokazao svoju reputaciju kao vrhunsko odredište za noćni život u Zagrebu, pružajući ne samo sjajnu zabavu već i vrhunsku uslugu.

Večer "Snijeg u Maju" ostavit će trag u sjećanjima svih koji su prisustvovali, podsjećajući nas da čarobni trenuci mogu procvjetati u bilo koje doba godine. Za one koji su propustili ovu nezaboravnu noć, Ritz Club će sigurno nastaviti s organizacijom događaja koji će oduševiti ljubitelje noćnog života i stvarati jedinstvene trenutke za pamćenje.

Slijedeći put kada se otvore vrata Ritz Cluba, budite spremni za novo iskustvo i novu dozu čarolije koja će vas osvojiti i inspirirati.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO