ritz1105241

Prošle subote, 11. svibnja, Ritz Club u Zagrebu bio je domaćin spektakularnog partyja pod nazivom "Waiting for Sunrise". Klub je bio prepun energije i entuzijazma zahvaljujući vrhunskom glazbenom programu i atraktivnim plesnim performansima koji su obojili noć. Za nezaboravnu glazbenu atmosferu bili su zaduženi DJ Zorden i Phillip X, dva renomirana DJ-a koja su uspjela rasplesati publiku do ranih jutarnjih sati. DJ Zorden, poznat po svojim dinamičnim setovima, otvorio je večer eksplozivnom energijom, pripremajući teren za još jedno glazbeno putovanje. Phillip X je preuzeo pult kasnije tijekom noći, donoseći sa sobom sofisticirane ritmove i duboke bas linije koje su hipnotizirale publiku.

No, to nije bilo sve. Za dodatni vizualni užitak i atrakciju, pobrinule su se cure iz Ritz Entertainment-a. Svojim plesnim performansima, koreografiranim do savršenstva, dodale su dašak glamura i magije cijeloj večeri. Njihovi atraktivni kostimi i sinkronizirani pokreti pretvorili su plesni podij u spektakl koji je oduševio sve prisutne.

Party "Waiting for Sunrise" bio je više od običnog noćnog izlaska - bio je to događaj za pamćenje. Publika je uživala u svakom trenutku, a energija u klubu bila je toliko zarazna da je plesni podij ostao prepun do zore. Svjetlosni efekti, vrhunski zvučni sustav i besprijekorna organizacija dodatno su doprinijeli uspjehu večeri.

Ritz Club se još jednom dokazao kao jedan od najboljih mjesta za noćni provod u Zagrebu, nudeći svojim posjetiteljima ne samo kvalitetnu glazbu već i vrhunski vizualni i performativni doživljaj. Ako ste propustili ovu nevjerojatnu noć, svakako pratite najave budućih događaja jer Ritz Club zasigurno planira još mnogo nezaboravnih večeri.

Do idućeg partyja, ostaje nam samo čekati novi izlazak sunca u Ritz Clubu, uz nadu da će svaka sljedeća noć biti jednako spektakularna kao ova prošle subote.

Tekst: G.K.
Fotografije: Ritz Club

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO