Antena Zagreb, sebi i svojim slušateljima, ispunila je veliku želju! Okupila je najveća imena hrvatskog rocka na koncertu posvećenom vrhunskoj glazbi i njenim fanovima na projektu zvanom Antenaplugged: Porin acoustic. U dvije večeri na pozornici Kluba hrvatskih glazbenika - SAX izredali su se se Majke, Urban, Psihomodo Pop, Luky, Neno Belan i Gustafi.

Sve su to glazbenici koji su proteklih godina postali ponosni vlasnici glazbene nagrade Porin u kategoriji najboljeg rock izvođača. Sad kada su svoju riječ dali struka i publika red je ponovo došao na glazbenike. Odabranoj publici od 350 sretnika svirali su akustične verzije svojih najvećih hitova. Bez struje, pojačala, pedala, i efekata ogoljeni rock poslastica je za sve koji znaju što valja!

Na prvom koncertu 12. travnja nastupili su fenomenalni Goran Bare i Majke, nezaobilazni Neno Belan i originalni Gustafi, a tjedan dana kasnije, 19. travnja na Antenaplugged nastupili su jedinstveni Urban, legendarni Psihomodo Pop te najveći pjesnik među rockerima Luky koji je zaključio ovaj pravi mali rock festival.

Tekst: Porin
Fotografije: Marko Todorov / CROPIX / Izvor
{gallery}albumi/sax190412:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO