Sergejevih "2 minuta" donijeli su nam dva i pol sata odlične svirke, fantastične atmosfere i čiste emocije u zagrebačkom klubu Shamballa. Sergej: "I pored činjence da godinama,zaista, dobijam signale da se moje pjesme slušaju u Zg i uopšte u čitavoj Hrvatskoj,tek sam se sinoć, na promo-koncertu mog novog CD-a u prepunoj Shambali, se u to stoprocentno uvjerio i  potvrdilo se, to nije floskula,da muzika ne poznaje granice. Zaista sam uživao tih dva i po sata svirke i zahvaljujem se svim dragim kolegama, a posebno Tonyju Cetinskom, koji su me podržali u nastojanju da se predstavim uživo na zagrebačkoj  muzičkoj sceni."

Publika u ispunjenom klubu Shamballa, među kojima su se našla mnoga poznata lica hrvatskoj javnog života, u dva i pol sata, koliko je koncert trajao, na sav glas pjevali su s Sergejem njegove najveće hitove i uživali u prepoznatljivom mediteranskom zvuku i odličnoj interpretaciji.

Sergej se, oduševljen prijemom, publikom i atmosferom na sinoćnjem koncertu u Shamballi, tijekom koncerta zahvalio  svojim obožavateljima na predivnoj atmosferi i tome  što su ga dočekali u tako velikom broju ali i ispričao što su na njegov nastup u Zagrebu tako dugo čekali.

Više od dva i pol sata energičnog nastupa Sergeja Ćetkovića u Shamballi, publika će zasigurno još dugo pamtiti.Iz agencije Nobilo i Cetinski, koja je zadužena za Sergejevu  promociju u Hrvatskoj, obećavaju da slijedeći Sergejev nastup publika u Hrvatskoj neće tako dugo čekati: "Družiti ćemo se sa Sergejem uskoro , o svemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti."

Osim pjesama sa novog albuma " 2 minuta" koji je Sergej na sinoćnjem koncertu promovirao, publika je uživala i u ostalim hitovima.Zborno su Sergej i zagrebačka publika otpjevali i hitove :Pogledi u tami, Budi mi voda, Pola moga svijeta, Kad ti zatreba, Ako te nije pronašla ljubav...

Na sinoćnjem koncertu u Zagrebu uživao je i Tony Cetinski koji je Sergeju zaželio dobrodošlicu. Tony Cetinski: "Sretan sam što imam takvog prijatelja i kolegu.Sergej je iskren i pošten čovjek i odličan pjevač. Pun klub ljudi koji pjevaju njegove pjesme dokazao je da je konačan dolazak na tržiste pun pogodak.Publika je željna dobrih pjevača, dajem mu punu podršku."

Nakon što je svoju kvalitetu dokazao brojnim nagradama i koncertima u rodnoj Crnoj Gori i susjednoj Srbiji, romantični Sergej dokazao je svoju kvalitetu i u Zagrebu.Pjevač koji svojim pop izvedbama  osvaja regiju ima još puno toga za pokazati publici u Hrvatskoj.

Izvor: Press
{gallery}albumi/shamballa250311:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO