Nakon četvrte emisije Dore 2011. troje natjecatelja korak je bliže finalu – glasovima publike  u nastavak natjecanja plasirali su se Jacques Houdek, Daria Kinzer i Mirko Švenda Žiga, dok o četvrtom natjecatelju svojim glasovima odlučujete – Vi! Najviše glasova u četvrtoj emisiji osvojio je, ponovno, Mirko Švenda–Žiga. Žigi je, kako je sam kazao, pomoglo što je ove subote pjevao hrvatsku pjesmu.

- Drago mi je što sam večeras imao prilike otpjevati hrvatsku pjesmu, dobro se osjećam kada pjevam na hrvatskom jeziku. Zahvaljujem se svojim glasačima koji su mi omogućili da idem dalje. Nemam dovoljno riječi hvale za Doru i organizaciju od strane HRT-a. Sve je ispalo odlično, rekao je Žiga neposredno nakon emisije ne skrivajući veselje prolaskom u nastavak natjecanja.

Jacques Houdek je kazao kako se ne opterećuje očekivanjima već naprosto pjeva i daje sve od sebe, a ove mu je subote ipak bilo nešto lakše nego prošle kada je bio bolestan.

- Ništa posebno ne očekujem, pomirio sam se s tim da mogu proći ili ne proći i nadam se najboljem. Vjerojatno sam lijepo pjevao svojoj publici svih tih godina kada glasaju za mene. Malo mi je bolje, nisam još posve zdrav ali nadam se da ću iduće subote biti sasvim dobro, rekao je Jacques.


Do finala Dore preostale su još tri emisije. „Želio bih otići u Dusseldorf predstavljati Hrvatsku na Eurosongu. Ako to budem ja,  bit ću zadovoljan, bitno mi je da je atmosfera na Dori dobra, a ovdje su večeras bili moji navijači koji su došli čak iz Slavonije, dodao je Jacques.

Daria Kinzer u prošlu je emisiju ušla tek nakon tjednog glasanja, a sada se odmah našla među troje kandidata koji sigurno nastupaju u petoj emisiji. U svojim prvim reakcijama nije skrivala oduševljenje.

- Jako sam zadovoljna što sam prošla dalje! Večeras sam izvodila Vanninu pjesmu, ona je inače moj favorit i znam sve njezine pjesme. Svi se nadamo pobjedi, vidjet ćemo kako će odlučiti publika i žiri, rekla je Daria priznajući i kako nije očekivala da će doći tako daleko na Dori. 

Članica večerašnjeg žirija Mirjana Bohanec, legendarna pjevačica i glumica iz filma „Tko pjeva, zlo ne misli“, na kraju je emisije pobudila nostalgiju otpjevavši „Hvala ti srce (Ja ljubim posvetivši ju svim zaljubljenima uoči Valentinova. Uz nju, večerašnji žiri su činili Ivana Banfić i Tomislav Bralić, dok je glazbena gošća bila Makedonka Karolina Gočeva.

Tekst: Press služba / HRT
Fotografije: WPC / HRT
{gallery}albumi/dora120211:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO