Oni su tijekom napete polufinalne emisije DORE 2011 dobili najviše glasova publike – Daria 11.844 a Jacques 8937. Njih dvoje će nastupiti sljedeće subote u finalnoj emisiji DORE 2011, kada ćemo dozanti tko će ove godine predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Dusseldorfu! Inače, u deset minuta glasanja tijekom polufinalne emisije zaprimljeno je ukupno 28.306 glasova. U finalnoj emisiji sljedeće subote Daria Kinzer i Jacques premijerno će izvesti tri pjesme skladane upravo za tu prigodu, a onda ćemo doznati skladbu i izvođača koji će nas predstavljati na Eurosongu u Dusseldorfu!

- Nisam očekivala da ću tako daleko doći - do samog finala! Osjećaj je sjajan, još ni sama ne mogu vjerovati da je sve ovo stvarno… Sada me očekuje puno posla oko uvježbavanja tri pjesme za finale. Ova predzadnja emisija zbilja je bila sjajna, rekla je Daria Kinzer neposredno nakon nastupa.

O svom konkurentu u finalu Jacquesu Houdeku rekla je kako je fenomenalan pjevač te kako joj ne bi bilo žao kada bi on pobijedio i predstavljao Hrvatsku na Eurosongu.

- Ali, bila bih također sretna i da ja idem, dodala je Daria kroz smijeh. Ona je u polufinalu Dore izvodila „The best“ Tine Turner i „Žena za sva vremena“ Zdenke Kovačiček.

Svoj proboj u finale Dore objasnila je nastupom, glasom i pjesmom.

- Puno ljudi reklo mi je kako imam i simpatičan naglasak, možda je i to jedan od razloga, zapitala se Daria. „Vjerojatno sam na početku bila iznenađenje, u svakom slučaju, ovo je veliki uspjeh i zahvaljujem publici koja me je podržala.“, zaključila je. „Iznenađenje“, sažeo je Jacques Houdek svoje dojmove na kraju polufinalne emisije u kojoj je otpjevao Gibbonijeve „Dvije duše“ i „You raise me up“ Josha Gorbana koje su ga odvele u finale Dore 2011.

- Za pakiranje kofera za Njemačku još ima vremena. Naravno da sam sretan što sam među dvoje od ukupno 24 kandidata koliko ih je krenulo u natjecanje, ali nisam mogao znati da ću se ovako daleko plasirati, ovo je igra na sreću“, kazao je Jacques. O Dariji je kazao kako je „sjajna mlada pjevačica pred kojom je budućnost“, a pred njim je sada također uvježbavanje tri pjesme sa kojima će nastupiti u finalu.

- Ova je emisija bila posebno dinamična i zaista sam oduševljen svime, rekao je Jacques. Večerašnjoj je emisiji poseban ton dala i članica žirija Emilija Kokić, jedina hrvatska pobjednica Eurovizije koja je samo za gledatelje HRT-a ponovno izvela svoju „Rock me baby“, vrativši nas nakratko u 1989. kada je pobjedom sa klapom Riva omogućila dolazak Eurosonga u Zagreb.

Pjevačka legenda Josipa Lisac, koja je također bila u žiriju otpjevala je „1000 razloga“, a gledatelji su također po prvi puta na HRT-u mogli čuti Dinu Merlina kako izvodi „Love in rewind“, sa kojom će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na ovogodišnjem Eurosongu u Njemačkoj.

Tekst: Press služba / HRT
Fotografije: HRT / Dario Njavro
{gallery}albumi/dora-v260211:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO