Daria je u napetoj finalnoj emisiji Dore dobila 9.030 glasova publike i tako izborila pobjedu pred drugoplasiranim Jacquesom Houdekom. Publika je u sedmoj, završnoj emisiji Dore također izabrala i hrvatsku pjesmu na Euroviziji, skladbu „Lahor“ Borisa Đurđevića  koju će Daria Kinzer izvoditi u Duesseldorfu.

„Jako sam uzbuđena, nisam očekivala pobjedu protiv Jacquesa koji je već poznat, na sceni je već više od deset godina, bilo je teško ali dakako da sam se nadala pobjedi“, rekla je Daria nakon što je proglašeno kako je upravo ona pobjednica DORE 2011. Pjesma „Lahor“ Borisa Đurđevića joj je, kako je rekla, iznimno legla zbog elemenata soula i r'n'b'-a.

Najveća joj je  podrška bila obitelj, a njezinoj su pobjedi, kako je rekla, pomogli glas, simpatičan naglasak i koreografija. Daria je nakon pobjede najavila i kako će ispuniti svoje obećanje o povratku u Hrvatsku ako pobijedi na Dori.

„Sada ću se sasvim sigurno vratiti u Hrvatsku, već sam dva mjeseca ovdje u Zagrebu gdje ću nastaviti raditi, a ljeti planiram biti u Zadru“, rekla je Daria.

Za nastup na Eurosongu u Dusseldorfu Dria je najavila „sjajan  scenski nastup“ s odličnom koreografijom.


„Nakon ove pobjede sasvim sigurno ću se opredijeliti za glazbenu karijeru, još nemam ponude ali svakako ostajem na glazbenoj sceni“, otkrila je Daria.

 „Svi koji su ispali dali su mi podršku, Katica Marinović pisala mi je uoči emisije i zaželjela sreću, sa njom sam bila najduže, skoro dva mjeseca  u stanu tijekom ovih emisija.“, kazala je Daria.

Iznenađenje pobjedom nije krio ni autor pobjedničke skladbe Boris Đurđević.

„Iznenađen sam i sretan sam što sam pobijedio i što moja pjesma ide na Eurosong. Stvarno mi je izuzetno drago. Teško je sada prognozirati  kako ćemo proći, u svakom slučaju potrudit ću se da pjesmu upakiram jako dobro i nadam se da ćemo ju pjevati na engleskom“, rekao je Boris Đurđević.

Tekst: Press služba / HRT
Fotografije: HRT / WPC
{gallery}albumi/dora050311:140:90:0{/gallery}

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO