miss2303231

Biti Miss Universe Hrvatske već je godinama stvar prestiža jer pobjednice ovog izbora po mnogočemu zaslužuju biti predstavnice Hrvatske na svjetskom izboru za Miss Universe. Ljepotice iz svih krajeva svijeta, jedna ljepša od druge, sve redom obrazovane i pametne mlade žene koje u svojim državama imaju jak utjecaj na društvo radeći na brojnim važnim projektima sa mogućnostima pozitivnih promjena u prosincu ove godine u El Salvadoru natjecati će se za pobjedu i krunu vrijednu 5 i pol milijuna eura.

Arijana Podgajski, aktualna Miss Universe Hrvatske početkom svibnja predati će krunu svojoj nasljednici koju ovim putem pozivamo da se prijavi na izbor putem službene web stranice i ispuni prijavnicu PRIJAVNICA - Miss Universe Croatia (miss-universe-croatia.hr) jer castinzi u potrazi na najljepšom Hrvaticom uskoro kreću.

U fotogaleriji pogledajte dosadašnje nositeljice ove prestižne titule i prisjetite se kako su izgledale kad su ponijele titulu najljepše.

Tekst: Press
Fotografije: Direkcija Miss Universe Hrvatske

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO