miss2703231

U lijepom ambijentu Stil eventa je okrunjena najljepša Zagrepčanka koja će predstavljati županiju Grad Zagreb na finalu Miss Hrvatske 2024! Njezine pratilje su Helena Medved kao prva i Ana Usmiani kao druga pratilja. "Tara je mlada, vrlo perspektivna balerina i jazz plesačica, koja ima samo sedamnaest godina, a već sada postiže odlične uspjehe u onome što radi. Pohađa opću gimnaziju i govori engleski i talijanski jezik. Ova mlada ljepotica uz ples jako voli odbojku i atletiku", ističe - Iva Loparić Kontek vlasnica licence Miss Hrvatske i direktorica Miss Grada Zagreba.

Jedanaest djevojaka, koje je uljepšavao Profokus, prošetalo je pistom u kreacijama Q mode, Calico Mooda, s naočalama Tvornice naočala, nakitom Cyber Look, haljinama dizajnerice Natalije Smogor, vjenčanicama Nikolina i svečanim večernjim haljinama Boujee.

Tarina pobjeda jednoglasna je odluka ocjenjivačkog suda koji su činili između ostalih Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica i mentorica kategorije TOP MODEL, Zoran Škugor, estradni menadžer i mentor kategorije TALENT, proslavljeni košarkaš Gordan Giriček koji danas ima vlastiti brend naočala s hrvatskim potpisom u suradnji s Tvornicom naočala, Miss Hrvatske 2014 Antonija Gogić Bračulj, Miss Hrvatske 2019 Katarina Mamić. U programu koji je vodio Davor Garić je nastupio Amir Kazić Leo.

Misica i njezine pratilje darovane su poklonima Sepa Logistike, MED LINEA, Health and Beauty centra, pilates studia Manola, instituta za ljepotu Dharma, Danyelle Yachtinga poklon pakete Tiens Hrvatska, Eliza kave, vinarije Povratak i Maskice.hr.

U divnom ambijentu Stil eventa koji su samo za događaj Miss Zagreba uredili Vrtni centar Flora, Le ballon i cvjećara Eva Maria, uživali su Ivančica Pahor, Tamara Roglić, Sanja Bjedov Popović koje je zabavljao DJ Saša Šoštarić.

Tekst: Press
Fotografije: Boris Mataković / PR

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO