gossip2102231

Ono čemu većina žena teži kada je riječ o modnim komadima odjeće je upravo posebnost, kvaliteta i pažnja kod izrade same haljine, kaputa ili košulje. Često je bitan faktor i nosivost tog istog odjevnog predmeta u više prilika. Na našem tržištu, svakodnevno se rađaju novi brendovi koji stvaraju prekrasne komade koje s ljubavlju imamo u svojim ormarima, a upravo takav jedan domaći brend iz dana u dan, broji sve više zadovoljnih klijentica.

Brend Gossip, čija je priča započela 2014. godine u Novalji na otoku Pagu, sve do danas stvara moderne i ženstvene kolekcije, a najnovija pod nazivom Bouji priziva toliko željno iščekivano proljeće.

Posljednje 3 godine svog postojanja, Gossip je baziran isključivo na vlastitu proizvodnju bez stvaranja dodatnih viškova, a sve u svrhu zaštite okoliša. Svaki artikl se izrađuje tek nakon njegove narudžbe.

Proljetna kolekcija inspirirana je nezaobilaznom ženstvenošću te maštovitim i modernim krojevima koji na najljepši mogući način - veličaju ženu. Svaki komad moguće je izraditi u vlastitoj veličini, kao i dužini jer je slavljenje različitosti misao kojom se Gossip oduvijek vodi.

Klasične suknje i košulje s jedinstvenim modernim pomakom, kao i hlače visokog struka, elegantne haljine, predimenzionirani sako koji je zapravo haljina, sve su to komadi koje možete pronaći u novoj Bouji Gossip kolekciji. Ono što je dodatno krasi su detalji ručne izrade, kao i mogućnost da cjelokupni proces možete pratiti uživo u ateljeu, koji je ujedno i prodajno mjesto na kojem će vas uvijek dočekati nasmijana lica.

 
Tekst: Press
Model: Katarina Jurkin
Fotografije: Domagoj Karačić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO