zeotex1908

Nakon uživanja u suncu i ljetnim radostima, naša koža često zahtijeva posebnu pažnju i njegu kako bi joj se vratio prirodni balans i sjaj. Upoznajte Zeotex Derm, Zeotex Mask i ZeoShampoo - tri ključna proizvoda koji će transformirati vašu kožu i kosu nakon ljeta. Zeotex Derm je inovativan proizvod koji unosi novu dimenziju u čišćenje lica. S prirodnim mineralom zeolit, Zeotex Derm ne samo da uklanja nečistoće s površine kože, već i dubinski čisti pore, oslobađajući kožu od onečišćenja i viška sebuma. Ljeti je koža intenzivno izložena suncu, kloru i soli, a upravo je Zeotex Derm nježno revitalizira i hidratizira, ostavljajući je glatkom i blistavom.

Tu je i Zeotex maska koja je ​vaša tajna formula za brzo pomlađivanje i detoksikaciju kože. Aktivni zeolit ​​prodire duboko u pore, uklanjajući nečistoće i višak masnoće koji se može nakupiti tijekom ljeta. Ova maska ​​trenutno revitalizira kožu, ostavljajući je svježom i blistavom. Redovita uporaba Zeotex maske pomaže u održavanju ravnoteže kože i sprječava nepravilnosti.

Vaša kosa također zaslužuje posebnu pažnju nakon izlaganja suncu, soli i vjetru. ZeoShampoo je dizajniran za nježno čišćenje i osvježenje kose, uklanjanje nečistoća i ostataka proizvoda. Svojom jedinstvenom formulom koja sadrži zeolit, ovaj šampon vašoj kosi pruža obnovu i vitalnost, ostavljajući je mekom, sjajnom i spremnom za nove avanture.

Oživite kožu i kosu Zeotex proizvodima jer nakon ljeta vaša koža i kosa zaslužuju posebnu njegu kako bi se oporavili od sunca, mora i vrućine. Zeotex Derm, Zeotex Mask i ZeoShampoo pružaju sveobuhvatan pristup njezi, čišćenju i obnavljanju, pomažući Vam da vratite svoju prirodnu ljepotu i svježinu.

Posjetite zeotex.hr stranicu i saznajte više o ovim izvanrednim proizvodima na bazi zeolita, minerala 21.stoljeća. Vaša koža i kosa bit će vam zahvalni na ovom osvježavajućem koraku nakon ljeta.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO