vikler2911231

Približavanjem Adventa, frizerski salon Vikler i ruž odlučio je transformirati svoj prostor u oazu mira i ljepote. Inspirirani vječitom željom za mirom u svijetu, koja je danas više nego ikada potreba koju svatko osjeća, ovaj salon svojim dekoracijama želi poslati snažnu poruku.

Dizajnerica interijera Snješka Kožul imala je zadatak dekorirati prostor prema želji vlasnice Arijane Barić te dizajnom prenijeti poruku. Uzevši u obzir trenutno stanje u svijetu i ratove koji se vode, odlučeno je da tematska inspiracija za Advent bude upravo "Mir u svijetu". Želeći stvoriti okruženje u kojem se svaka osoba osjeća dobrodošlo i gdje se može pronaći trenutak za opuštanje, ova inicijativa prelazi granice uobičajenog božićnog dekoriranja.

Vlasnica salona, Arijana Barić, istaknula je: "U životu se često suočavamo s nesigurnostima i izazovima, a mi želimo biti mjesto gdje ljudi mogu pronaći trenutak za sebe, za opuštanje, za biti u miru. Naša inspiracija za Advent nije samo estetska, već nosi dublje značenje."

Kroz svjetlosne instalacije, tople boje i tematski uređen prostor, ovaj salon želi istaknuti najvažniju želju za ovaj Božić te podsjetiti da je ova želja za mirnim životom svih ljudi, bez obzira na razlike, od izuzetne važnosti.

Tekst: Press
Fotografije: Bojan Zibar

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO