rovinj2406231

Modni Rovinjski spektakl sinoć u Rovinju - višegodišnjem i ovogodišnjem šampionu turizma okupio je velika renomirana imena hrvatskog dizajna. Na velikoj pozornici, na prepunom glavnom gradskom trgu održana je najveća modna manifestacija u ovom dijelu Europe. Program je započeo dolaskom Daniele Gračan u bajkovitoj vjenčanici Nikolina Wedding Store na tradicionalnom drvenom plovilu batana, koje je simbol grada Rovinja. Pozornicom su zasjale raskošne vjenčanice.

Reviju je otvorio BiteMyStyle by Zoran Aragović. Uz njega su bili i: Jet Lag, Branka Donassy, Sedma Nit Igor Galaš, Martina Herak × Högl, Yelena H., Staša Design, Nikolina Wedding Store i Showroom Antonela. Reviju je zatvorio Aksent.

Modnu reviju nosile su naše poznate hrvatske zvijezde: Daniela Gračan - jedina Hrvatica koja je ponijela titulu najljepše na svijetu, Kraljica Svijeta 1989., njena kćer Ema Gračan - Kraljica Hrvatske ,kao i ostale pobjednice Kraljice Hrvatske, biser manekenstva, Zvončica Vucković te brojne glumice.

Za make-up modela pobrinuo se IBeauty studio, vlasnice Ive Berišić, a za frizure najpoznatiji frizerski studio u Istri - Hair studio Gea.

Voditelji programa bili su Leonora Surian Popov, koja je program vodila na talijanskom jeziku i Davor Garić, koji je program vodio na hrvatskom i engleskom jeziku.

Za kulturno-zabavni dio programa pobrinuli su se Kulturno-umjetničko društvo ,,Marco Garbin” talijanske zajednice „Pino Budicin“ iz Rovinja, operna diva - prvakinja opere Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu - Valentina Fijačko Kobić te Boris Novković s bendom „Noćna straža“, koji je zabavljao publiku do kasno u noć.

Bogate poklone osigurali su Lemon & Beaker - novozelandska organska kozmetika, Clinisoothe - engleska kozmetika i Kanaan, dok je službeni prijevoznik modela Hrvatskih zvijezda, Brioni Pula. Djevojke su se divno provele te uživale u delicijama Restorana Dario.

Tekst: Press
Fotografije: Josip Čekada / Giordano Cellich

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO