boje2501

Jedne od najtraženijih boja, koje već godinama oduševljavaju najbolje frizere i edukatore diljem svijeta, stigle su u novom ruhu, a beskonačan asortiman i mogućnosti usluga, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. S njima je posao igra, a njihova fleksibilna aplikacija kao i same tehnike apliciranja, omogućavaju beskonačno istraživanje i stvaranje.

S IGORA VIBRANCE BOJAMA UVIJEK SE MOŽE KREIRATI VIŠE

IGORA VIBRANCE je pravi brand za sve frizere koji se nikada ne prestaju razvijati, a samim time i sanjati. Upravo iz tog razloga, klijenti s punim povjerenjem sjedaju u frizerske stolce. Bogati asortiman sada uključuje čak 87 nijansi, a dodavanjem novih pastelnih i prirodnih nijansi, asortiman boja se širi u onaj potpuno holistički, gdje kreativnost doslovno nema granica.

Najsuvremenija demi-permanentna boja s višetonskim rezultatima i prekrasnim vibrantnim sjajem - ali sada uz više njege, raznovrsnosti, održivosti, više mogućnosti usluga za sve tipove kose, više prirodnih i pastelnih nijansi nadopunjujući postojeći asortiman te više njege u svim blond tonerima zahvaljujući integriranoj bonding tehnologiji za minimizirano lomljenje kose. ISTA pouzdana izvedba s kultnom formulom s Moisture Protecting kompleksom nudi do 100% više sjaja i više njege za značajno bolju unutarnju snagu kose i njezinu glatkoću.

Upravo sva ta snaga beskonačne boje, savršeno je prikazana i pretočena u kampanju pod nazivom #MORETOCREATE. Edukatori Schwarzkopf Professionala, Marko Zirdum i Ivana Oletić te ambasadorica Schwarzkopf Professionala, Evelin Benković, stoje iza svakog koraka ove kampanje kroz koju su vješto pokazali svoja umijeća, znanje i kreativnost koju pruža upravo Igora Vibrance.

„Zaista uživam raditi s IGORA VIBRANCE jer mi omogućuje potpunu slobodu kreativnosti za kreiranje besprijekornih lookova dostojnih i najpoznatijih svjetskih naslovnica“ dodaje Evelin Benković.

Tri modela i tri različite tehnike, prikazuju sve ono što Igora Vibrance može u svojoj punoj snazi. LIVED-IN BLONDE donosi mekan i delikatan spoj tamnijeg korijena te svijetlih dužina i vrhova, što dovodi do rezultata boje koji ne traži komplicirano održavanje, a zadivljujući jednostavan prirodan i odvažan look, a kosi daje svestranu dimenziju koja odgovara različitim tonovima.

„Nakon toliko godina kao dio Schwarzkopf Professional tima i dalje me oduševljavaju inovacije. Novi tonovi su upravo ono što moju kreativnost podiže na novu razinu“ priznaje Ivana Oletić.

COLOR MELT, tehnika je gdje se dualna aplikacija idealno pretače s korijena na srednje dužine i vrhove i samim time čini jedan moderan fashion look, dok je tehnika GLOSSING naglasila, obogatila te potamnila već zdravu tamnu prirodnu kosu.

„Veliki sam perfekcionist, a za mene dobra boja podrazumijeva i blistavi sjaj. Zato biram IGORA VIBRANCE“ ističe Marko Zirdum.

S Igora Vibrance bojama za kosu, uvijek je moguće dobiti više, a tome i treba težiti. Ljepota je u slobodi i kreativnosti, a upravo kosa tada postaje najljepše platno. Bila riječ o potpunoj promjeni ili naglašavanju postojećeg prirodnog stanja ili boje, nova formula koju pruža Vibrance, iznjedrit će savršene suptilne i čiste rezultate.

Tekst: Press
Fotografije: Matea Smolčić Senčar
Kosa: Evelin Benković, Marko Zirdum, Ivana Oletić
Styling: Marcela Vrček
Modeli: Matea Lalić, Ana Klarić i Karla Rinčić

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO