Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Održan prvi dan Zagreb Fashion Destinationa Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 16. listopada 2019. god. u 11:39

destination1510191

 

Nije tajna da je Zagreb Fashion Destination, već neko vrijeme, događaj koji se ne propušta. Hvalevrijedan projekt, prvenstveno potiče mlade dizajnere ali i one već afirmirane, da budu najbolja verzija sebe i da sve što rade, čine predano jer se trud, uvijek isplati. Upravo su to sinoć, u zagrebačkoj Tvornici kulture dokazali svi koji su pred mnogobrojnom publikom prikazali svoje kolekcije. Ovogodišnja tema i misao vodilja same manifestacije bila je naša Zemlja i očuvanje iste.


Opširnije...
 
Nova dimenzija modnog brenda ELFS Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. listopada 2019. god. u 11:31

elfs0910191

 

Hrvatsko novinarsko društvo sinoć je s veseljem dočekalo i s ovacijama ispratilo još jednu modnu pustolovinu i priču brenda ELFS. Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić ponovno su učinili ono što godinama rade najbolje - predstavljena kolekcija za žene i muškarce, za jesen i nadolazeću zimu, prikazuje novu dimenziju ELFSA koja je, sudeći prema prvim reakcijama, još jednom s pravom potvrdila popularnost ovog brenda i njihov status na modnoj sceni.


Opširnije...
 
Bandićeva glasnogovornica u ulozi manekenke! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 10. listopada 2019. god. u 11:42

moda1010191

 

Tko nije bio na reviji Ivane Jurić u Klovićevim dvorima u Zagrebu, ne zna što je propustio. Bio je to pravi modni spektakl, ali i mjesto gdje se pojavilo najraznolikije društvo iz hrvatskoj javnog života. Reviju su nosile i brojne javnosti poznate dame pa je tako mnogima za oko zapela Mateja Vukmirović, glasnogovornica Milana Bandića koja je ovaj puta bila u ulozi manekenke, a mnogi su komentirali kako je reviju sjajno pronijela, baš kao i Riječanka Nikolina Minovska koja je publiku svojom ljepotom ostavila bez daha.


Opširnije...
 
Crikvenica pokazala kako živjeti aktivno i zdravo Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 09. listopada 2019. god. u 10:29

aktivna0910191

 

Zdravi i aktivni život prvi je izbor i u jeseni. Brojni su Crikveničani i njihovi gosti ispunili Trg Stjepana Radića do posljednjeg mjesta i vježbali uz sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska. Unatoč svježem jesenskom jutru, vježbači su sjajno odradili Focus Point trening Asje Petersen i poslali cijeloj Hrvatskoj poruku o važnosti redovite tjelovježbe.


Opširnije...
 
Svečano otvorenje Krie Boutiquea u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 04. listopada 2019. god. u 11:22

krie0410191

 

Na otvorenju Krie Boutiquea u samom srcu Zagreba okupili su se ljubitelji hrvatskog dizajna i upoznali s ekskluzivnom selekcijom kreacija dizajnerice Kristine Burje koja već godinama uspješno predstavlja svoje kolekcije diljem svijeta.


Opširnije...
 

   Stranica 11 od 110

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.