Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Sve je spremno za pravu modnu čaroliju - Extravagant Gala Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. studenog 2019. god. u 14:33

extravagant1111191

 

Peto izdanje modne manifestacije Extravagant Gala, pod generalnim pokroviteljstvom Dr. Vivian`s anti age seruma, još će jednom pretvoriti Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja u najljepšu modnu pistu. Događaj je to koji se svake godine željno iščekuje, a za koji se uvijek traži mjesto više.


Opširnije...
 
Dizajnerica Kristina Burja predstavila novu kolekciju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. studenog 2019. god. u 14:22

krie1111191

 

Prekrasne fotografije nove kampanje dizajnerice Kristine Burje, snimljene su na egzotičnim lokacijama regije Algarve, na južnoj obali Portugala koja svojim intenzivnim bojama krajolika savršeno nadopunjuje novu kolekciju. Kristina je inspiraciju pronašla u paleti zemljanih tonova i akromatskim bojama, a pečat kolekciji, koja se sastoji se od haljina, odijela i kaputa, daju neočekivani "statement" detalji po kojima je Krie Design prepoznatljiv.


Opširnije...
 
Poznata stilistica predstavila svoju novu kolekciju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 11. studenog 2019. god. u 13:59

glumice1111191

 

'Moda je igra, a mi smo ti koji smišljaju pravila', kazala je stilistica Alma Premerl Zoko predstavljajući Lolitu - kolekciju za hladnije vrijeme svojeg modnog brenda ALMAfashion. I ovog puta fokus je na tijelu, u svoj svojoj (ne)savršenosti, ali i u spretnosti da se s dobrim spojevima i krojevima prekriju nedostatci i naglase aduti.


Opširnije...
 
Ivana Mišura, Alka Vuica, Uršula Tolj uživaju u cipelama Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 07. studenog 2019. god. u 14:34

cipele0711191

 

Ako je nogomet za muškarce najvažnija sporedna stvar na svijetu onda je to za žene moda, a modni dodaci prava poslastica. Ako se radi još o cipelama, za koje će vam žene reći da im uvijek treba još jedan par i da ih nikad nemaju dovoljno u svom ormaru, onda je Zagreb nakon Milana, New Yorka, Londona i Pariza dobio svoj pravi "raj za žene".


Opširnije...
 
Nimfa Calypso - kolekcija mini torbi imena Wanderlust Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. studenog 2019. god. u 10:31

nimfa0411

 

Za svakog avanturista koji je često na putu, za svaku djevojku koja živi modu i one koji će to tek postati uz novu kolekciju imena WANDERLUST by Nimfa Calypso. Za sve Vas koji volite bezbrižno putovati, poznata hrvatska brendistica Nimfa Calypso pobrinula se da su vam s ovim limited edition torbama i torbicama vaše dragocjene stvari uvijek pri ruci i uz vas na sigurnom.


Opširnije...
 

   Stranica 12 od 113

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.