Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Zagreb Fashion Destination nosi snažnu poruku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 01. listopada 2019. god. u 10:35

fashion3009

 

Moda priča koja je u poprilično kratkom periodu stekla veliku pozornost medija i struke i ove sezone donosi dva dana pozitivne energije i potpune kreativnosti. Zagreb Fashion Destination, priča je koju su s razlogom zavoljeli svi zaljubljenici u modu i samu poruku koju nosi manifestacija. 15. i 16. listopada, datumi su koje svakako treba zapamtiti, a Tvornica kulture Zagreb je mjesto gdje se događa cijela čarolija.


Opširnije...
 
FW19 - uplovite u crno-bijeli svijet brenda ELFS Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. rujna 2019. god. u 13:27

elfs3009191

 

Hrvatsko novinarsko društvo uskoro će postati kulisom još jednog posebnog modnog druženja pod kreativnom palicom dvojca ELFS. Žensku kolekciju za nadolazeću jesen i zimu predstavit će samostalnom revijom 10. listopada 2019. godine, a prostorije najstarijeg profesionalnog udruženja hrvatskih novinara i fotoreportera pokazat će pomalo drugačiju viziju dvojca koji već petnaest godina suvereno vlada domaćom i regionalnom modnom scenom. Pred objektiv kamere Borisa Štajduhara, legende hrvatske fotografije, stala je Lilia van Lit, a crno-bijele fotografije dio su pomalo drugačije modne priče radnog naziva FW19, kojom ELFSI najavljuju najnoviju kolekciju i druženje.


Opširnije...
 
Imala je samo 4 godine kada su joj prorekli budućnost! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. rujna 2019. god. u 07:07

miss2609191

 

Nova Miss Hrvatske, Katarina Mamić, svojim izgledom oduzima dah. To naravno nimalo ne čudi budući da je riječ o službeno najljepšoj Hrvatici, no malo tko zna da su Katarini još prije 19 godina prorekli sudbinu da će biti okrunjena upravo ovom titulom.


Opširnije...
 
Zgodna Katarina vraća se u školske klupe! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 18. rujna 2019. god. u 08:53

miss1809

 
Katarina Mamić punom parom radi na pripremama za izbor za Miss Svijeta. Osim upoznavanja sa svime što je čeka u Londonu, Katarina kreće i na ubrzane pripreme savladavanja engleskog jezika koje će dobivati u Smart školi, jednoj od najboljih škola stranih jezika u Hrvatskoj.


Opširnije...
 
Otvoren najveći salon vjenčanica u Europi - Royal Bride Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 11. rujna 2019. god. u 13:02

royal0909191

 

Jedna poznata kaže 'kada radiš ono što voliš, to je zapravo kao da niti jedan dan života zapravo nisi proveo radeći'. Kada se tome doda velika količina ljubavi i odricanja - nastaje nešto više od samog posla, nešto što zvuči predobro da bi bilo istinito, a u ovom slučaju to je brand Royal Bride koji već 11 godina u onome što radi nema konkurenciju i uspješno posluje na europskim i svjetskim tržištima, sve od Azerbajdžana do Kine. Zašto? Jer već godinama, osim samog imena, pruža nezaboravno iskustvo za ženu istančanog ukusa koja poželi za sebe jedan ovakav dizajnerski komad.


Opširnije...
 

   Stranica 12 od 110

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.