Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Kraj kolovoza rezerviran je za Riječke stepenice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 12. kolovoza 2019. god. u 17:09

stepenice2408181

 

Trinaestu godinu zaredom u petak 23. kolovoza održati će se 13. Riječke stepenice, atraktivno modno događanje u srcu grada Rijeke na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna, koje će kao i uvijek ponuditi ono najbolje i naj elegantnije od mode. Svoje kolekcije predstaviti će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella, Jeordie's, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Trgovačka i tekstilna škola Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstaviti će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt. Frizure potpisuje tim Perman Experience koji će predstaviti trendove za jesen, a make-up Paola Peček, Iva Peradenić i Patrizia Jaklin.


Opširnije...
 
Pripreme su krenule za Miss Hrvatske 2019! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. kolovoza 2019. god. u 10:50

miss0208

 

Četrnaest djevojaka koje su izborile svoje plasmane na županijskim izborima finalistice su izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta čije će se finale održati 31.8.2019. na trgu Malog Lošinja na Kvarneru u Primorsko-goranskoj županiji. Djevojke se idućih par dana u Sisačko-moslavačkoj županiji pripremaju za samu finalnu večer snimajući modne fotografije i filmske razglednice sa prekrasnih lokacija u županiji.


Opširnije...
 
Najšarmantne ljetne frizure uz Keune Style Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 24. srpnja 2019. god. u 08:18

keune2407

 

Ljeto je godišnje doba kojem se nekako najviše veselimo i kojeg svake godine iznova s nestrpljenjem iščekujemo. Izležavanje na plaži, kupanje, sol u kosi i opuštena druženja s prijateljima sinonim su za dobar provod, u kojem svakodnevne brige padaju u drugi plan. Nakon cjelodnevnog brčkanja u moru, dan najčešće završavamo uz after beach koktel, laganu večeru ili na ludoj zabavi do jutra u nekom od noćnih klubova na otvorenom. A upravo za te zavodljive večernje aktivnosti, uz styling i make up, jedno od najčešćih pitanja koje nas muči je što napraviti s kosom? Kako istovremeno izgledati stylish, ležerno i chic, a da nam nije vruće i da nam kosa ne pada stalno preko lica?


Opširnije...
 
Brojni poznati prisustvovali riječkoj modnoj bajci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. srpnja 2019. god. u 11:25

city2007191

 

Trsatska gradina dočekala je šesto izdanje modne manifestacije CITY 45 20, koja u svom imenu nosi početak koordinata Grada Rijeke, a održava se u sklopu Ljeta na Gradini. Rijeka je tako opet doživjela najposebniju modnu priču, onu koju spaja modu i ljepotu, umjetnost i tradiciju. Kao i svake godine dosad, posjetitelji su imali prilike vidjeti posebnu haljinu, ove godine čast da ju osmisli pripala je Radojki Simičević iz Vivien moda, koja je savršeno utjelovila temu "Karolina Riječka danas" i uz Swarovski nakit i uz cvjetnu dekoraciju Christine Canci priredila povratak u prošlost na najljepši mogući način.


Opširnije...
 
LINK by Ogi Antunac na prestižnom pariškom sajmu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. srpnja 2019. god. u 07:55

link2307191

 

Domaći brand LINK by Ogi Antunac mnogima je sinonim za uvijek inovativne kreativne momente i nove ideje, a taj status potvrdili su i ove sezone, radeći s digitalnim printevima, posebno proizvedenim za LINK. Na taj način stvorili su tkaninu koju nitko nema; stvorili su svoju autorsku tkaninu.


Opširnije...
 

   Stranica 14 od 110

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.