Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Borboleta X ULTRA - ULTRA Europe predstavlja novu kolekciju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 01. srpnja 2019. god. u 12:47

ultra2706

 
Sunce, ljeto i more! Vrijeme je festivala, a to znači i vrijeme festivalske mode. Pravi fashionisti ne shvaćaju ovo olako, a rezultat njihove kreativnosti i maštovitosti vidjet će se uskoro i na festivalu ULTRA Europe, kad će razigrane i mladenačke modne kombinacije ispuniti stadion Park Mladeži. Za sve ljubitelje mode, stiže najnovija atraktivna kolekcija odjeće te brojnih modnih dodataka s potpisom festivala, a priču o prijateljstvu, glazbi i ljetu, u posebnoj modnoj kampanji snimljenoj nedavno u Zagrebu, ispričali su poznati hrvatski modeli Luna Valas, Paula Puškaš te Drago Pezić. Svaki pravi trendsetter teško da će moći odoljeti i novoj kolekciji Borboleta narukvica, nastaloj u suradnji s ovim festivalskim brandom.


Opširnije...
 
Uz Keune Care Sun Shild ljeto može započeti Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 26. lipnja 2019. god. u 10:53

keune2606191

 
Ljeto je pred nekoliko dana i službeno pokucalo na vrata, a temperatura na termometru već se izdignula iznad vrelih 30 stupnjeva, pokazavši kako se doba godišnjih odmora bliži. Opušteni, suncem, morem i osvježavajućim koktelima ispunjeni dani vrlo su blizu, a osim onih posebnih, magičnih ljetnih trenutaka, koje željno iščekujemo cijele godine, vreli dani za sobom nose i pomalo negativan utjecaj. Opasne sunčeve UV zrake štetno djeluju kako na našu kožu, tako i na našu kosu. I dok njezi kože posvećujemo više pažnje, mažući ju i štiteći raznim kremama, uljima i losionima sa zaštitnim faktorom, njega kose uglavnom padne u drugi plan. No, upravo za vrijeme ljetnih mjeseci, kada je kosa izložena štetnom djelovanju mora, sunca i soli, potrebna joj je posebna i intenzivna njega za oporavak i vraćanje zdravog sjaja.


Opširnije...
 
Vanja i Antonija blistaju u novoj kampanji Martine Ješe Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 26. lipnja 2019. god. u 10:15

jurkin2606191

 

Poznata hrvatska dizajnerica Martina Ješe snimila je kampanju za ljetnu kolekciju na ulicama Zagreba, a zaštitna lica nove očaravajuće kampanje povjerene su Antoniji Stupar Jurkin i Vanji Halilović. Uvijek inovativna i hrabra u modnom izričaju zadarska dizajnerica i ovog puta nadmašuje očekivanja, pomiče modne granice i stvara svoje vlastite trendove.


Opširnije...
 
Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske 2019. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. lipnja 2019. god. u 06:41

 

Na predivnoj terasi Beach Bara Colosseum u Opatiji održao se je Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske 2019. godine. Lentu Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske dobila je Rea Rebeca Plišić, a lentu prve pratilje ponijela je Nikolina Šaponja, dok je za drugu pratilju izabrana Giulia Moreale. Program je vodila Jelena Urukalo Murina.


Opširnije...
 
Plavuša prekrasnog osmjeha nova je Kraljica Jadrana 2019. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 18. lipnja 2019. god. u 09:09

kraljica1706191

 

Finalistice izbora Kraljice Jadrana, okupile su se na najsretnijem otoku Rabu, kako bi se predstavile i borile za titulu najljepše. Stručni žiri je imao pune ruke posla jer nije bio lagan zadatak izabrati onu najljepšu djevojku koja će sudjelovati na izboru Kraljice Hrvatske i u konačnici na izboru za Kraljicu Svijeta. Prepun trgu Svetog Kristofora, dokaz je da je ovo manifestacija koja, gdje god se održavala, privlači brojnu publiku.


Opširnije...
 

   Stranica 16 od 111

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.