Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Esthetic Dental Center - dentalna oaza u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 13:05

dent0106191

 

“Dan bez smijeha izgubljen je dan“, tako kaže kineska mudrost, a već su jako dobro poznate sve blagodati ovog univerzalnog svjetskog jezika. Od svih darova koje je priroda dala čovjeku, osmijeh je zacijelo pri vrhu, a osim što je učinkovitiji od tableta, što podiže samopouzdanje i raspoloženje, iskreni osmijeh privlači bolje nego magnet. Filozofiju lijepog ali prvenstveno zdravog osmijeha slijedi i Esthetic Dental Center, suvremena dentalna oaza koja se nedavno preselila na novu adresu. Svečano otvorenje u ulici Hermana Bužana 18 podržali su i Marijana Batinić, Luka Nižetić, Slavko Sobin te Maja Bajamić, vjerni pacijenti dr.med.dent Danijela Baketića, koji je dobro čuvana tajna njihovog blistavog osmijeha. Bili su tu i dr. Ivana Nola, Dino Jelušić, Jasmina i Dalibor Bagarić te Josip Glasnović, hrvatski olimpijac u trapu.


Opširnije...
 
Poreč - Miss Tourism World 2019. - 01.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 08:49

miss0106191

 

Hrvatska je ove godine dobila veličanstvenu priliku da bude domaćin svjetskog izbora Miss Turizma svijeta 2019. koji je našu prekrasnu zemlju i ovog puta predstavio kao jednu od vodećih turističkih destinacija Europe.


Opširnije...
 
40 ljepotica u borbi za svjetsku krunu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 31. svibnja 2019. god. u 09:46

miss2506

 

Finale izbora Jaškapak Miss turizma svijeta Poreč 2019., održati će se sutra 1. lipnja s početkom u 21 h u polivalentnoj dvorani Žatika u Poreču pod  pokroviteljstvom grada Poreča i Turističke zajednice Poreč. Hrvatsku predstavlja Paula Srdarev iz Vodica koja se predstavlja se u večernjoj  haljini Ivane Jurić Design i nacionalnom kostimu Vesne Milković Etno Butik Mara.


Opširnije...
 
Ovo su atraktivne Hrvatske odbojkašice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 29. svibnja 2019. god. u 12:48

odbojka2905191

 
Hrvatske odbojkaške reprezentativke blistaju u novom modnom editorijalu kojeg su snimile uoči početka Europske zlatne lige i Final Foura. Šest reprezentativki prepustilo se u ruke stručnjaka, a rezultat je izvrstan. Iako su često na raznim snimanjima, kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabirs kaže da je ovo bilo jedno od najljepših: „Uživale smo u svakom trenutku. Puno pažnje posvećujemo sebi i vlastitom stilu pa je ovo bilo jedno iskustvo koje će nam zasigurno biti od koristi. Ovo je uvod u naše aktivnosti i najbolji poziv navijačima da nas bodre na utakmicama u Areni Varaždin!"


Opširnije...
 
Ljupka Gojić Mikić predstavila divnu ljetnu kolekciju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 28. svibnja 2019. god. u 07:09

mikic2805191

 

Ljupka Gojić Mikić jedna je od onih žena koje osvajaju na prvu. Bilo svojim ležernim, je ne sais quoi šarmom, iznimnom prirodnošću i opuštenošću, zaraznim osmijehom, crtama lica ili pak nepogrešivim modnim stilom. Majka triju djevojčica, naša je najuspješnija manekenka, s brojnim svjetskim kampanjama u svom bogatom portfoliju, koje je odradila za neke od najuglednijih modnih kuća.


Opširnije...
 

   Stranica 18 od 111

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.