Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Montura 2019. - Split Fashion Destination Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. lipnja 2019. god. u 07:44

montura0606

 

Preostalo je još nekoliko dana do najvažnijeg modnog događaja u Splitu - u četvrtak, 13. lipnja 2019. godine u vrtu Galerije Meštrović, održat će se MONTURA 2019 - SPLIT FASHION DESTINATION. Prekrasna atmosfera poznatog splitskog vrta i ove će godine privući brojne zaljubljenike u modu koji s nestrpljenjem čekaju manifestaciju na kojoj će ove godine svoje kreacije predstaviti neki od najznačajnijih dizajnera i modnih brendova poput dvojca Elfs, sestara Boudoir, Identity by Igor Djuga, Callegari, Arileo, Ana Kujundžić, Bubabu design by Gorana Milaković, Lokomotiva by Lana Puljić, Delight by Ivan Friščić, Martina Herak, Obrtnička škola Split, No7 by Šime Kovačević, Ivana Cvrlje i Etno Mot. Za divne frizure, pobrinut će se Keune akademija - hair service, dok će za lica modela i šminku biti zaduženi stručnjaci iz Callegari tima.


Opširnije...
 
Esthetic Dental Center - dentalna oaza u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 13:05

dent0106191

 

“Dan bez smijeha izgubljen je dan“, tako kaže kineska mudrost, a već su jako dobro poznate sve blagodati ovog univerzalnog svjetskog jezika. Od svih darova koje je priroda dala čovjeku, osmijeh je zacijelo pri vrhu, a osim što je učinkovitiji od tableta, što podiže samopouzdanje i raspoloženje, iskreni osmijeh privlači bolje nego magnet. Filozofiju lijepog ali prvenstveno zdravog osmijeha slijedi i Esthetic Dental Center, suvremena dentalna oaza koja se nedavno preselila na novu adresu. Svečano otvorenje u ulici Hermana Bužana 18 podržali su i Marijana Batinić, Luka Nižetić, Slavko Sobin te Maja Bajamić, vjerni pacijenti dr.med.dent Danijela Baketića, koji je dobro čuvana tajna njihovog blistavog osmijeha. Bili su tu i dr. Ivana Nola, Dino Jelušić, Jasmina i Dalibor Bagarić te Josip Glasnović, hrvatski olimpijac u trapu.


Opširnije...
 
Poreč - Miss Tourism World 2019. - 01.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 08:49

miss0106191

 

Hrvatska je ove godine dobila veličanstvenu priliku da bude domaćin svjetskog izbora Miss Turizma svijeta 2019. koji je našu prekrasnu zemlju i ovog puta predstavio kao jednu od vodećih turističkih destinacija Europe.


Opširnije...
 
40 ljepotica u borbi za svjetsku krunu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 31. svibnja 2019. god. u 09:46

miss2506

 

Finale izbora Jaškapak Miss turizma svijeta Poreč 2019., održati će se sutra 1. lipnja s početkom u 21 h u polivalentnoj dvorani Žatika u Poreču pod  pokroviteljstvom grada Poreča i Turističke zajednice Poreč. Hrvatsku predstavlja Paula Srdarev iz Vodica koja se predstavlja se u večernjoj  haljini Ivane Jurić Design i nacionalnom kostimu Vesne Milković Etno Butik Mara.


Opširnije...
 
Ovo su atraktivne Hrvatske odbojkašice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 29. svibnja 2019. god. u 12:48

odbojka2905191

 
Hrvatske odbojkaške reprezentativke blistaju u novom modnom editorijalu kojeg su snimile uoči početka Europske zlatne lige i Final Foura. Šest reprezentativki prepustilo se u ruke stručnjaka, a rezultat je izvrstan. Iako su često na raznim snimanjima, kapetanica hrvatske odbojkaške reprezentacije Samanta Fabirs kaže da je ovo bilo jedno od najljepših: „Uživale smo u svakom trenutku. Puno pažnje posvećujemo sebi i vlastitom stilu pa je ovo bilo jedno iskustvo koje će nam zasigurno biti od koristi. Ovo je uvod u naše aktivnosti i najbolji poziv navijačima da nas bodre na utakmicama u Areni Varaždin!"


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 95

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.