Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Odijelo je nova haljina, a Barbar Kolar zna kako ga nositi! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. ožujka 2021. god. u 11:08

barbara2303211

 

Nakon godine koja nikoga nije ostavila ravnodušnim, vrijeme je za boje i vibrantne kolorite koji će svakoga oduševiti. Vrijeme je za izlazak iz sportske odjeće, pidžami i svega onoga što je proteklih mjeseci zauzimalo mjesto u većini ormara diljem svijeta. Unatoč radu od doma, život se ponovno lagano vraća u normalu, a sve više žena odlazi u urede i na poslovne sastanke u realnom poslovnom okruženju.


Opširnije...
 
Izabarana Kraljica Hrvatske 2020 - Nikolina Mirković Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 08. ožujka 2021. god. u 11:10

miss0803211

 

Najstariji i najglamurozniji hrvatski izbor ljepote - Kraljica Hrvatske - povodom Međunarodnog dana žena, objavljuje novu Kraljicu Hrvatske - Nikolinu Mirković!  Domaćin izbora Kraljice Hrvatske dosadašnjih godina je bio predivan grad Rovinj, koji nosi krunu Mediterana i šampiona hrvatskog turizma te se održavao uz izravni prijenos HRTa iz Rovinja. Ove godine, radi pandemije koronavirusa, izbor je održan u nešto drugačijem obliku, uz pomoć digitalne audio-video tehnologije.


Opširnije...
 
Zagrebačka vizažistica otkriva sve tajne dobrog šminkanja! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 01. ožujka 2021. god. u 11:19

miklic0103211

 

Mihaela Miklić jedna je od najangažiranijih domaćih vizažistica. Iza nje je cijeli niz projekata koje je odradila, a najveći dio karijere odradila je kao televizijska šminkerica. Pred njezin kist stale su brojne poznate Hrvatice, ali i svjetske zvijezde, a kada je njezin rad u pitanju pohvale stižu sa svih strana. Mihaela je poznata kao majstorica svojeg zanata i stoga često primjećuje greške koje Hrvatice čine kada je šminkanje u pitanju.


Opširnije...
 
LaRita Studio - Sjajna i bujna kosa kao zaštitni znak Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. veljače 2021. god. u 10:13

larita1502211

 

Godina iza nas bila je prepuna izazova. Svaka industrija pa tako i ona beauty, doživjela je svojevrsnu promjenu i novonastalu situaciju kojoj se trebala prilagoditi. Saloni za uljepšavanje su i inače oaze mira za svaku ženu, a u ovim nepredvidivim danima, postali su još veće utočište i bijeg od stvarnosti. Promjene su često dobra stvar, a nova frizura ponekad na simboličan način označava i novi početak.


Opširnije...
 
Najsjajnije boje za kosu dosad - Novi Keune Semi Color Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 12. veljače 2021. god. u 11:02

keune1002

 

Lijepa kosa je ona koja se sjaji. Sjajni ili ostakljeni, zdrav sjaj je šlag na torti svakog tretmana u boji. To je ono što savršen izgled kose čini još ljepšim. Imajući to na umu, beauty stručnjaci iz Keune Haircosmetics osmislili su novu liniju boja za kosu pod nazivom Semi Color, čija se filozofija temelji upravo na tome - divnom, blistavom i raskošnom sjaju.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.