Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Krenula je potraga za novom Kraljicom Hrvatske Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 12. ožujka 2020. god. u 14:11

kraljica0403

 

Kraljica Hrvatske je najstariji i najglamurozniji izbor ljepote, a uskoro će se odviti natjecanje koje će odrediti djevojku koja će nositi ovu prestižnu titulu. Sve djevojke između 17 i 27 godina, pozvane su na prijavu za sudjelovanje u ovom hvalevrijednom natjecanju koje donosi uistinu nezaboravno iskustvo. Nagrada za pobjednicu je zavidna mogućnost predstavljanja Lijepe Naše na izboru Kraljice Svijeta.


Opširnije...
 
Kojoj missici ljepše stoji kupaći kostim? Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. ožujka 2020. god. u 14:44

miss0802201

 

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, 13. ožujka 2020. uz izravan prijenos na HTV2 iz Studija Anton Marti na Prisavlju, a za titulu najljepše natjecati će se 17 prekrasnih finalistica. Baš kao i za vrijeme prvog dijela priprema, finalistice će biti  u luksuznom hotelu Esplanade, gdje ih očekuje preliminarno ocjenjivanje, temeljem kojeg žiri odlučuje kojih 10 djevojaka će u izravnom prijenosu u borbu za titulu.


Opširnije...
 
Tko će biti najljepša Hrvatica? Prosudite sami Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. ožujka 2020. god. u 12:58

miss0403201

 
Za deset dana jedna od ovih djevojaka postati će najljepša Hrvatica. Naime finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2020. održati će se 13. ožujka 2020. godine u Studiju Anton Marti Hrvatske televizije uz izravni prijenos na HTV2 od 20:05 sati. Pripreme za izbor finalistice su imale u Zagrebu i Grazu, a ovo su njihove službene fotografije.


Opširnije...
 
Meštrovićev paviljon - Zagreb Fashion Destination - 03.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. ožujka 2020. god. u 10:45

zfd0303201

 

Sinoć je održana grandiozna završnica modne poslastice pod nazivom Zagreb Fashion Destination. Druga, finalna večer proljetnog izdanja oduševila je brojne zaljubljenike u modu, koji su do posljednjeg mjesta ispunili Meštrovićev paviljon. Novih 7 talentiranih dizajnera prikazalo je svoje viđenje modnih trendova za nadolazeće tople dane, a svojim sjajnim kreacijama zasluženo su izmamili pljesak i ovacije svih prisutnih.


Opširnije...
 
Meštrovićev paviljon - Zagreb Fashion Destination - 02.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. ožujka 2020. god. u 12:03

zfd0203201

 

Iz sezone u sezonu, ZFD pomiče granice i iznova oduševljava. Ideja povezivanja mode s ostalim granama umjetnosti, ono je što se uvijek može iščitati između redaka kada krene revija na ovoj manifestaciji. Bezvremenska ljepota umjetnosti, bila je inspiracija za ovogodišnji Zagreb Fashion Destination, koji je prve večeri u Meštrovićevom paviljonu, okupio brojne zaljubljenike u modu. ZFD svakako postaje sinonim za umjetnički izričaj koji ne poznaje granice, a na hrvatsku modnu scenu, odašilje iznimnu kreativnost i bezgraničnu maštu, što je prva večer uz osam dizajnera, savršeno prikazala.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 108

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.