Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Najbolja domaća moda u novoj kampanji - Extravagant Gala Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. studenog 2020. god. u 10:56

extravagant2711201

 

Modna manifestacija Extravagant Gala ovih je dana, šestu godinu za redom, trebala pretvoriti Guvernerovu palaču u najljepšu modnu pistu na Kvarneru. Epidemiološka situacija učinila je svoje, revija je otkazana, ali moda je još jednom  pronašla svoj put.


Opširnije...
 
Zavirite u Vikler i ruž i osjetite čaroliju Adventa Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. studenog 2020. god. u 10:35

vir2711201

 

Zagrebački walk in salon Vikler i ruž  svoje posjetitelje oduševljava adventskim dekoracijama u interijeru, a ove godine ta nam je čarolija  potrebnija nego ikada. Zbog  pandemije COVID-19 mnogi događaji  postali su virtualne ceremonije, nema koncerata ni putovanja. Zato je vlasnica salona Arijana Barić odlučila napraviti  blagdanski ugođaj s kontrastnim dekoracijama koje bude maštu i vraćaju osmijeh na lice.


Opširnije...
 
ELFSI zakoračili u čarobni božićni svijet baleta Orašar Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 26. studenog 2020. god. u 12:23

elfs2411201

 

Jedno od najljepših djela klasične umjetnosti, baletna bajka Orašar, neizostavan je dio svake adventske čarolije, u svim dijelovima zemaljske kugle. U samo jednom trenu, svoje poklonike vodi u čarobni svijet božićne raskoši, šarenila, veselja, mašte, prinčeva i vila. Orašar je priča sa sretnim završetkom koja je više nego ikad potrebna cijelom svijetu, a prepoznao je to i modni dvojac ELFS, koji su svoju najnoviju žensku kolekciju za jesen i zimu 2020, predstavili jedinstvenim editorijalom nastalim u suradnji s HNK u Zagrebu. Modeli poput oživjelih lutki, prvaci baleta HNK i dašak modnog glamura, samo su dio ove božićne modne priče koja je od danas izložena u svim ELFS dućanima u Hrvatskoj.


Opširnije...
 
Pogledajte online revije Zagreb Fashion Destinationa 2020 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 24. studenog 2020. god. u 13:59

fashion241120201

 

Deset dizajnera, predstavilo je svoje nove kolekcije na kojima su predano radili. Možda i s najvećom pažnjom do sada, stvarali su baš onda kada je sve utihnulo. Svakodnevna neizvjesnost ih je gurala naprijed i učinila to - da se ujedine i u ovoj situaciji, koja je zadesila sve, jednostavno budu zajedno. Podrška koju su pružili jedni drugima, dovela je događaj do interesantne realizacije koja je zavladala ulicama Zagreba. Naravno, kreativci koji se kriju iza već svima dobro poznatog - Zagreb Fashion Destinationa, pripremili su projekt naziva ZFD 2020 ONLINE. Točnije, online revije ove modne manifestacije, moguće je pogledati na službenom Youtube kanalu ZFD-a, a sve iz udobnosti vlastitog doma. Bez obzira na određene teškoće, dizajneri su predstavili svoje nove kolekcije, a modeli su imali vrlo zanimljivu ulogu. Grad Zagreb, bio je njihova modna pista. Svaka ulica, svaka zgrada oštećena potresom, svaki prolaznik, tramvaj, učinili su kulisu jednostavno savršenom i osobito živom jer iza svake pukotine stoji priča koja je duboko utkana u svaku poru Zagreba.


Opširnije...
 
Hrvatske spisateljice u Krie Design kampanji (O)djelo Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. studenog 2020. god. u 14:27

odjela1711201

 

U Mjesecu hrvatske knjige, hrvatski modni brend Krie Design inovativnim pristupom i inspirativnom pričom projekta [O]djela ujedinjuje stvaralaštvo, književno i modno te povezuje modnu dizajnericu Kristinu Burju i spisateljice Andreu Andrassy, Ružicu Ašćić Eminu Pršić, Koranu Serdarević i Maju Šimlešu, koje se ističu na književnoj sceni svojim djelima.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.