Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Najvažniji modni događaj u Dalmaciji - Montura 2019. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. lipnja 2019. god. u 13:03

montura1706191

 

Prepuna Galerija Meštrović u Splitu, jučer je bila središte mode, a razlog tome je MONTURA 2019 - SPLIT FASHION DESTINATION. Čarobna atmosfera poznatog splitskog vrta i ove je godine privukla brojne zaljubljenike u modu čije su oči bile uprte u prekrasne kreacije. Ono što je sigurno je to, da se za ovaj modni događaj tražilo mjesto više.


Opširnije...
 
ELFS Summer Pool Party u Istri Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. lipnja 2019. god. u 18:32

elfs1006191

 

Očaravajuća ljepota istarskog mondenog Kempinski Hotela Adriatic privukla je pažnju najuspješnijeg hrvatskog modnog brenda koji je u svojoj rođendanskoj godini odlučio prirediti još jedan tulum za pamćenje. Iako za dobre ljetne zabave uz sunce, koktele i prijatelje ne treba neki dodatni razlog, ELFSI su ovo ljetno druženje začinili predstavljanjem ženstvene swimwear kolekcije koja će se zasigurno naći u ormaru svake ELFS djevojke.


Opširnije...
 
Resort kolekcija inspirirana disco groznicom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. lipnja 2019. god. u 15:41

becha1006191

 

Modna scena već je odavno opsjednuta sedamdesetim i osamdesetim godinama prošloga stoljeća, ali zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić ove sezone još jasnije kroz dizajn i kampanju „Never Wanted to Dance“, koju potpisuje fotografkinja Karmen Poznić, komunicira duh tog zanimljivog vremena. Haljine, kombinezoni i odijela s potpisom Becha Design kao stvoreni su za ljetne provode i opuštenu atmosferu koja vlada Mediteranom, a svilene haljine s elementima od tila i perja potrebne su vašem ormaru kako biste nadmašili sami sebe.


Opširnije...
 
Montura 2019. - Split Fashion Destination Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 08. lipnja 2019. god. u 07:44

montura0606

 

Preostalo je još nekoliko dana do najvažnijeg modnog događaja u Splitu - u četvrtak, 13. lipnja 2019. godine u vrtu Galerije Meštrović, održat će se MONTURA 2019 - SPLIT FASHION DESTINATION. Prekrasna atmosfera poznatog splitskog vrta i ove će godine privući brojne zaljubljenike u modu koji s nestrpljenjem čekaju manifestaciju na kojoj će ove godine svoje kreacije predstaviti neki od najznačajnijih dizajnera i modnih brendova poput dvojca Elfs, sestara Boudoir, Identity by Igor Djuga, Callegari, Arileo, Ana Kujundžić, Bubabu design by Gorana Milaković, Lokomotiva by Lana Puljić, Delight by Ivan Friščić, Martina Herak, Obrtnička škola Split, No7 by Šime Kovačević, Ivana Cvrlje i Etno Mot. Za divne frizure, pobrinut će se Keune akademija - hair service, dok će za lica modela i šminku biti zaduženi stručnjaci iz Callegari tima.


Opširnije...
 
Esthetic Dental Center - dentalna oaza u Zagrebu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 03. lipnja 2019. god. u 13:05

dent0106191

 

“Dan bez smijeha izgubljen je dan“, tako kaže kineska mudrost, a već su jako dobro poznate sve blagodati ovog univerzalnog svjetskog jezika. Od svih darova koje je priroda dala čovjeku, osmijeh je zacijelo pri vrhu, a osim što je učinkovitiji od tableta, što podiže samopouzdanje i raspoloženje, iskreni osmijeh privlači bolje nego magnet. Filozofiju lijepog ali prvenstveno zdravog osmijeha slijedi i Esthetic Dental Center, suvremena dentalna oaza koja se nedavno preselila na novu adresu. Svečano otvorenje u ulici Hermana Bužana 18 podržali su i Marijana Batinić, Luka Nižetić, Slavko Sobin te Maja Bajamić, vjerni pacijenti dr.med.dent Danijela Baketića, koji je dobro čuvana tajna njihovog blistavog osmijeha. Bili su tu i dr. Ivana Nola, Dino Jelušić, Jasmina i Dalibor Bagarić te Josip Glasnović, hrvatski olimpijac u trapu.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 98

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.