Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Kristina Ivanuš u modnoj kampanji brenda Versage Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 29. listopada 2020. god. u 08:48

versage2910201

 

U vrijeme kada se svijet oko nas mijena nevjerojatnom brzinom, moda slijedi isti korak. Glavna karakteristika mode je njena brzina, brzina kojom se mijenjaju i izmjenjuju trendovi. Odlazak starih i dolazak novih trendova više nije vezan isključivo uz godišnja doba, a biti vjeran početnoj viziji, nikada nije bilo teže te samo oni najuspješniji u tome i uspijevaju. Jedan od takvih brendova je i kultni zagrebački Butik Versage, otvoren još davne 1990. godine, kao radiona u kojoj se šivala unikatna odjeća.


Opširnije...
 
Bivše riječke manekenke pokazale da im godine idu u prilog! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 14. listopada 2020. god. u 10:48

extravagant1410201

 

Da su sve žene lijepe - odavno znamo, ali kada su u pitanju hrvatske manekenke - čini se da su one otkrile tajnu dugovječnosti. Naime, na glamuroznom Extravagant eventu pojavile su se i ljepotice koje su nekada žarile i palile domaćim pistama. Maja Sulić izgleda kao da je jučer ponijela titulu Miss Universe, a ništa manje svojim stasom ne oduševljava ni prelijepa Vedrana Linardić koja bi i danas mogla ponijeti titulu najseksi Hrvatice.


Opširnije...
 
Atelier Rebul - Neodoljivi mirisi s istoka stigli u Hrvatsku Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 09. listopada 2020. god. u 13:29

rebul0910201

 

Svatko od nas ima vrlo specifična sjećanja kada je u pitanju osjetilo mirisa. Nešto nas automatski vrati u djetinjstvo, školu, kod bake ili djeda, zagrljaj majke ili možda u neki poseban grad, na neko neponovljivo putovanje ili jednostavno u neki vrijedan trenutak koji ćemo zauvijek pamtiti. Često puta, savršen bijeg od stvarnosti tražimo u nečemu što nam pruža osjećaj ugode i opuštanja. U tim trenutcima posežemo za malim trikovima koji i najgori dan mogu pretvoriti u oazu mira. Upravo takva oaza mira je brend Atelier Rebul čije je predstavljanje jučer održano u Kulturnom centru Uranija.


Opširnije...
 
Casual elegancija nikad nije izgledala privlačnije Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 08. listopada 2020. god. u 13:31

ivan0810201

 

Zanimljivo je promatrati kako dizajneri svoju viziju prenose u odjevne komade svojih kolekcija te kako svako godišnje doba iznova donosi dašak onog malog uzbuđenja pri odijevanju. Upravo tako i jesen donosi svoje tonove, materijale i krojeve radi kojih se veselimo dobrom i vječnom kaputu, zanimljivoj haljini ili odijelu koje se danas može odjenuti čak i na tenisice i izgledati fantastično.


Opširnije...
 
Jedna od najdugovječnijih lifestyle emisija ulazi u 17. sezonu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. listopada 2020. god. u 12:58

extravagant061020

 

Extravagant, jedna od najdugovječnijih lifestyle emisija, kreće u 17. sezonu emitiranja. Teme poput mode, ljepote, zdravlja, uređenja interijera, ali i putovanja te gastro užitaka, kao i brojni intervjui s poznatim osobama, svake nedjelje ulaze u domove gledatelja putem emitiranja na istoimenom portalu www.extravagant.com.hr, live na Facebook stranici Extravagant te na riječkoj regionalnoj televiziji, Kanalu Ri.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.