Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Snimljena kampanja za nagradu My Global Fashion Awards Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. svibnja 2019. god. u 09:07

global1505

 

Najveći modni događaj My Global Fashion Awards ponovo donosi dašak glamura u Split, a održat će se 05. lipnja u bajkovitom dvoru splitskog Perivoja. U najavi najvećeg modnog događaja zasjala je manekenka Paula Buljan i to u predivnoj bijeloj haljini, koja će uz crnu biti tema ovogodišnjih nagrada.


Opširnije...
 
Marija Rogić je Miss Zagreba za 2019! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. svibnja 2019. god. u 07:58

miss1505191

 

Marija Rogić djevojka iz zagrebačkog kvarta Dubrava nova je Miss Zagreba, a prva pratilja je Karla Kraljević te druga pratilja Ana Kovač. Mariju je okrunila sada već bivša Miss Zagreba 2018. - Nika Mikulek! Sinoć je muzej Mimara u Zagrebu bio premali za sve koji su željeli prisustvovati proglašenju  najljepše Zagrepčanke. Na ovogodišnjem izboru Miss Zagreba za Miss Hrvatske 2019.natjecalo se 9 djevojaka iz Zagreba koje su došle iz raznih zagrebačkih kvartova.


Opširnije...
 
Lunaria otvorila svoja treća vrata - Moderno rublje u Solinu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. svibnja 2019. god. u 11:54

rublje1005191

 
Sve pripadnice nježnijeg spola od sada ženstveno, senzualno i kvalitetno donje rublje mogu pronaći na još jednoj adresi na kojoj se smjestila treća Lunaria prodavaonica. Lunaria je brand koji se nametnuo vrhunskom kvalitetom i u kratkom vremenu postao nezaobilazno mjesto kupnje donjeg rublja za cijelu obitelj. Moderne kolekcije zadovoljiti će i najosvještenije kupce koji čak i u trenucima opuštanja žele biti lijepo odjeveni. Da donje rublje ima posebnu čar i da je ženama jako važno kako se u njemu osjećaju, svjedoče brojne zadovoljne klijentice koje svoje intimne kombinacije pronalaze u Lunarii.


Opširnije...
 
Zagreb je dobio novu Kraljicu - Nedu Vekić! Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. svibnja 2019. god. u 07:14

kraljica1005191

 

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sinoć je, već tradicionalno na dan grada Zagreba, održano slavlje ljepote - izbor za 'Kraljicu Zagreba 2019.' Laskavu titulu ove godine odnijela je Neda Vekić. Svojom karizmom i ljepotom u potpunosti je osvojila stručni žiri, među kojima su se ove godine našli saborski zastupnik Ljubo Jurčić, popularni dida Toni, prošlogodišnja pobjednica Anita Tepeš, vlasnik Iločkih podruma Juraj Mihaljević i mnogi drugi. Lentu, cvijeće i nagradu pobjednici je uručio gradonačelnik Milan Bandić i poželio joj sreću u daljnjim izazovima. Među brojnim uzvanicima bila su prisutna i neka poznata lica, poput dviju kraljica majke i kćeri Danijele i Eme Gračan. Naime, Danijela je jedina Hrvatica koja se okitila titulom Kraljice Svijeta, dok je njezina kćerka prošle godine okrunjena za Kraljicu Hrvatske.


Opširnije...
 
Čarobni serum je tajna njihove bezvremenske ljepote Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. svibnja 2019. god. u 12:52

eternity0305191

 

Na hrvatsko tržište je stigao novi visoko hidratizirajući hijarulonski serum doktorice Vivian Jurković. Ovaj ekstra hidratizirajući kozmetički buster sa visokom koncentracijom hijaluronske kiseline specijalno je studiran kako bi osigurao optimalni stupanj hidratacije kože lica vrata i dekoltea koji će omogućiti koži da bude punija i rezistentnija na vanjske utjecaje. Prve su ga isprobale Daniela Gračan, Ema Gračan, Ivana Delač i Nikolina Miletić Minovska koje su oduševljene strukturom i učinkovitošću seruma koji je u Hrvatskoj dostupan i online.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 97

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.