Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Vježbajte uz Renatu Sopek i opustite tijelo i duh Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 01. travnja 2020. god. u 09:24

sopek3103201

 

Posljednjih nekoliko dana itekako su bili stresni za nas i naše najmilije. Nakon potresa i uz stalni koronavirus potrebno je provesti antistres metodu koja će nam pomoći da lakše idemo kroz ovaj tjedan. Sportsko - edukativni projekt Aktivna Hrvatska ovog vas tjedna savjetuju kako opustiti tijelo i duh. Generalni partner projekta Aktivna Hrvatska je HEP, a Renata Sopek nas uz vodstvo predavača na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu Marina Dadića vodi kroz trening na kojem će nam tijelo biti itekako zahvalno.


Opširnije...
 
Fit Anansi: 'Digni se s kauča, ali ostani doma' Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 31. ožujka 2020. god. u 12:22

vjezba3103201

 

Još neki dan, živjeli smo normalno. Danas, ostajući doma - spašavamo svijet. Navlačimo maske i rukavice pri izlasku iz svojih domova, ne rukujemo se, ne grlimo, ne ljubimo. Potres koji se dogodio u Zagrebu i okolici, dodatno je pogoršao ionako neizvjesnu situaciju i okrenuo nam život naglavačke. Činjenica je da nikome nije lako jer je svatko i prije imao svoju zbirku (nevidljivih) problema u koju je ova bolest u obliku virusa, također nevidljivo ušetala. Ono što je najveća utjeha - u ovome smo svi skupa. Moramo biti spremni pomoći, koliko god je situacija stresna i ono bitno, ne zaboraviti na sebe i svoje tijelo. Koliko god zvučalo „ružno“, istinito je - sad imaš vremena!


Opširnije...
 
Pobjednica Miss Universe Hrvatske 2020. je Mirna Naiia Marić Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 17. ožujka 2020. god. u 08:37

miss1703201

 

Marina Naiia voli izazove i uporno ide prema ostvarenju svojih ciljeva, a disciplina i optimizam kao i karizma i dobar duh joj pomažu u tome. Najviše voli umjetnost i dizajn, voli slikati i crtati, u slobodno vrijeme planinari i ide u teretanu. Finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2020. održan je u Studiju Anton Marti Hrvatske televizije uz izravni prijenos.


Opširnije...
 
Krenula je potraga za novom Kraljicom Hrvatske Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 12. ožujka 2020. god. u 14:11

kraljica0403

 

Kraljica Hrvatske je najstariji i najglamurozniji izbor ljepote, a uskoro će se odviti natjecanje koje će odrediti djevojku koja će nositi ovu prestižnu titulu. Sve djevojke između 17 i 27 godina, pozvane su na prijavu za sudjelovanje u ovom hvalevrijednom natjecanju koje donosi uistinu nezaboravno iskustvo. Nagrada za pobjednicu je zavidna mogućnost predstavljanja Lijepe Naše na izboru Kraljice Svijeta.


Opširnije...
 
Kojoj missici ljepše stoji kupaći kostim? Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 09. ožujka 2020. god. u 14:44

miss0802201

 

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, 13. ožujka 2020. uz izravan prijenos na HTV2 iz Studija Anton Marti na Prisavlju, a za titulu najljepše natjecati će se 17 prekrasnih finalistica. Baš kao i za vrijeme prvog dijela priprema, finalistice će biti  u luksuznom hotelu Esplanade, gdje ih očekuje preliminarno ocjenjivanje, temeljem kojeg žiri odlučuje kojih 10 djevojaka će u izravnom prijenosu u borbu za titulu.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 112

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.