Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Kedma kao otkriće vječne mladosti Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 06. studenog 2018. god. u 14:42

kedma0611

 

Dolaze hladniji dani i vrijeme kada naša koža, htjeli mi to ili ne, zahtjeva veću hidratizaciju i brigu, makar nam se možda na prvu ne čini tako. Hladnoća isušuje kožu i bitno je da ju pravilno nahranimo i njegujemo jer će nam kasnije biti i više nego zahvalna. Preventivna njega odgovarajućim proizvodima, pola je posla, rekle bi mnoge žene koje i danas, s malo više godina, izgledaju zavidno. Ljudsko lice i općenito koža, koja je ujedno i najveći organ, nešto je što prvo uočavamo na drugome, a pogotovo kada je blistava i zdrava. Postoji li tajna savršene kože?


Opširnije...
 
Frizerski salon Fancy otkrio must have beauty trendove Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 02. studenog 2018. god. u 11:31

fancy0211181

 

Nakon predstavljanja u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu, inspirativna kolor kampanja „Kosa kao remek djelo“, koju je Keune Haircosmetics osmislio u suradnji sa svojim frizerima i stručnjacima, nastavila se u Novoj Gradiški, u frizerskom salonu Fancy. Vlasnica salona Marija Gelenčir i njezin tim frizerki (Valentina Bušljeta, Romana Jurašinović i Saima Petričević) demonstrirale su na svojim modelima 4 iznimno chic i stylish nijanse za hladnu sezonu: Toasted Coconut, Cream Soda, Bronze Orange i Caramel Ombre.


Opširnije...
 
Retro naočale za nadolazeću sezonu koje ćete obožavati Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 12:51

naocale3110181

 

Dokaz da nošenje dioptrijskih naočala može biti savršen modni dodatak, a ne samo pomagalo, nova je kolekcija Borisa Banovića, koja svojim retro i urbanim štihom stvara savršenu sinergiju sa svakim licem. Okviri su se mogli isprobati u Book Caffe-u koji je okupio mnoge zainteresirane. U ugodnoj atmosferi uživali su mnogi, isprobavajući i tražeći svoj savršen par naočala.


Opširnije...
 
ZFD najpoželjnija je modna destinacija ove jeseni Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. listopada 2018. god. u 12:08

fashion3010181

 
Tvornica kulture Zagreb, mjesto je na kojem će se događati sva modna čarolija. Datumi revija su 7. i 8. studenog i rezervirani su za sve ljubitelje mode koji su željni nekih novih modnih priča. Tvornica Kulture i njezin nedavno obnovljeni interijer, savršeno se uklapaju u koncept ove nove modne priče.


Opširnije...
 
Beauty Centar Royal kreirao kraljevske nijanse za kosu Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 30. listopada 2018. god. u 07:44

keune3010181

 

"Kosa je naš najljepši ukras" - izjava je s kojom bi se mnogi složili, a upravo nju imao je na umu Keune Haircosmetics, jedna od najpoznatijih beauty kompanija na svijetu, pri osmišljavanju svoje nove nacionalne kolor kampanje naziva „Kosa kao remek djelo“. Vodeći se filozofijom kako su frizeri umjetnici, koji stvaraju svoju umjetnost pomoću platna, odnosno kosa svojih klijentica, Keune je napravio svojevrsnu beauty bibliju za jesen / zimu 2018.2019., koja objedinjuje 15 trenutno najvećih svjetskih hair trendova.


Opširnije...
 

   Stranica 6 od 85

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.