Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Frizerski salon Ante demonstrirao svjetske hair trendove Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 24. listopada 2018. god. u 13:24

ante2410181

 

„Kosa kao remek djelo“ naziv je nove kolor kampanje, koju je osmislila jedna od najpoznatijih beauty kompanija na svijetu - Keune Haircosmetics. Njihovi stručnjaci i frizeri pomno su analizirali sve trendove zacrtane za novu sezonu, proučili savjete i prijedloge od najpoznatijih svjetskih hair stilista i sve to pretočili u navedenu kampanju.


Opširnije...
 
Jesen u znaku LuLu Couture odjevnih komada Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 24. listopada 2018. god. u 12:54

lulu2410181

 
Iako je ovo ljeto malo produžilo svoje trajanje i do nedavno smo još pokazivali svoju preplanulu put, jesen je kalendarski odavno počela, a zadnji hladniji dani krajnje su vrijeme da uskočimo u neke toplije odjevne komade. Svako godišnje doba sa sobom nosi razno razne trendove i nekad nam se čini nemoguće stvoriti dobar styling koji će ujedno biti udoban i dovoljno nas grijati.


Opširnije...
 
Krie Design u skladu s prirodnim ljepotama Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 23. listopada 2018. god. u 13:35

krie2310

 

Krie Design predstavlja lookbook aktualne kolekcije koji je snimljen na mističnoj lokaciji u  Švicarskim Alpama. U skrivenim tunelima St. Gotthard dogodila se sinergija prirodnih ljepota i mode.


Opširnije...
 
Frizerski salon Dessardo zna koji su hair trendovi Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 22. listopada 2018. god. u 11:04

dessardo1910181

 

Riječki frizerski salon Dessardo jučer je bio pravo poprište ljepote, svjetskih hair trendova i prekrasnih boja za kosu. Upravo ovdje nastavila se Keune mini beauty turneja, nakon početnih postaja Zagreba i Osijeka. Turneja po Hrvatskoj nalazi se u sklopu sjajne kolor kampanje „Kosa kao remek djelo“, osmišljene od strane Keune-ovih stručnjaka i frizera. Oni su pomno proučili i analizirali trendove za novu sezonu, odabrali ukupno 15 trendova, koje su potom pretočili u navedenu kampanju. U Rijeci su predstavljena tri trenda: Caramel Ombre, Nude Blonde i Cotton Candy Pink, majstorski napravljene od strane frizerki Đurđe Dessardo, vlasnice salona te Nensi Majranić i Sare Paurović.


Opširnije...
 
Brend Kedma okupio poznate ljepotice na svečanom otvaranju Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 19. listopada 2018. god. u 08:55

kedma1910181

 

Sinoć je u Masarykovoj 12 sve bilo u znaku ljepote i to one drevne. Na svečanom otvorenju luksuznog brenda Kedma Cosmetics, okupile su se poznate ljepotice u znatiželji da isprobaju proizvode koje pomlađuju i uljepšavaju kožu lica i tijela svake žene. Iva Radić, Marija Borić, Iva Jerković, Tončica Čeljuska, Ana Miščević, Mirjana Mikulec, Ivana Delač, dr. Tamara Žaja Miličić, Nina Mia Čikeš, Nada Rocco, Davor Bienenfeld te mnogi drugi uživali su u ugodnoj atmosferi i druženju koje je definitivno bilo po guštu svake žene koja drži do sebe i voli lijepo.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 85

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.