Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Tko će biti najljepša Hrvatica? Prosudite sami Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. ožujka 2020. god. u 12:58

miss0403201

 
Za deset dana jedna od ovih djevojaka postati će najljepša Hrvatica. Naime finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2020. održati će se 13. ožujka 2020. godine u Studiju Anton Marti Hrvatske televizije uz izravni prijenos na HTV2 od 20:05 sati. Pripreme za izbor finalistice su imale u Zagrebu i Grazu, a ovo su njihove službene fotografije.


Opširnije...
 
Meštrovićev paviljon - Zagreb Fashion Destination - 03.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 04. ožujka 2020. god. u 10:45

zfd0303201

 

Sinoć je održana grandiozna završnica modne poslastice pod nazivom Zagreb Fashion Destination. Druga, finalna večer proljetnog izdanja oduševila je brojne zaljubljenike u modu, koji su do posljednjeg mjesta ispunili Meštrovićev paviljon. Novih 7 talentiranih dizajnera prikazalo je svoje viđenje modnih trendova za nadolazeće tople dane, a svojim sjajnim kreacijama zasluženo su izmamili pljesak i ovacije svih prisutnih.


Opširnije...
 
Meštrovićev paviljon - Zagreb Fashion Destination - 02.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. ožujka 2020. god. u 12:03

zfd0203201

 

Iz sezone u sezonu, ZFD pomiče granice i iznova oduševljava. Ideja povezivanja mode s ostalim granama umjetnosti, ono je što se uvijek može iščitati između redaka kada krene revija na ovoj manifestaciji. Bezvremenska ljepota umjetnosti, bila je inspiracija za ovogodišnji Zagreb Fashion Destination, koji je prve večeri u Meštrovićevom paviljonu, okupio brojne zaljubljenike u modu. ZFD svakako postaje sinonim za umjetnički izričaj koji ne poznaje granice, a na hrvatsku modnu scenu, odašilje iznimnu kreativnost i bezgraničnu maštu, što je prva večer uz osam dizajnera, savršeno prikazala.


Opširnije...
 
Počinje izbor za Miss Universe Hrvatske 2020 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. veljače 2020. god. u 11:02

miss2402

 

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, 13. ožujka 2020. u Zagrebu. Prije nekoliko dana počele su pripreme za veliko finale. Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama je dom bio luksuzni hotel Esplanade, a dani ispunjeni snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih haljina Matije Vuice, kupaćih kostima Pletix, Baldininijevih cipela i KiK Textillien dnevne odjeće.


Opširnije...
 
Ovogodišnji ZFD donosi savršen spoj umjetnosti i mode Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. veljače 2020. god. u 13:20

zfd2002

 

Danas modu s punim pravom možemo postaviti na pijedestal zajedno s ostalim oblicima umjetnosti. Ovaj put se na već svima poznatom - Zagreb Fashion Destinationu, hrvatski modni dizajneri predstavljaju 2. i 3. ožujka 2020. godine u Meštrovićevom paviljonu.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 112

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.