Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Modna revija Beauty&Hair Expo 2020. okupila brojne ljepotice Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 30. rujna 2020. god. u 10:04

hair3009201

 

Na Zagrebačkom Velesajmu ovog vikenda održan je Beauty&Hair Expo 2020. Organizirane su modne revije u organizaciji Direkcije Kraljica Hrvatske i modne agencije Crostars. Održana je gala modna revija, na kojoj je prisustvovao i gradonačelnik grada Zagreba - Milan Bandić, koji je svim pripadnicama ljepšeg spola podijelio ruže. Uz gradonačelnika bili su nazočni saborski zastupnik i  istaknuti sportaš gospodin Veljko  Kajtazi, najpoznatiji ekonomist prof. dr.sc. Ljubo Jurčić te “Kralj Hrvatskih vina“ gospodin Juraj Mihaljević - vlasnik vinarije Iločki podrumi.


Opširnije...
 
Beauty trendovi za nadolazeću sezonu inspirirani su klasikom Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 18. rujna 2020. god. u 09:03

keune1809201

 

Modni trendovi za jesen i zimu 2020./2021. već su odavno zacrtani, high street trgovine preplavili su trendovski odjevni komadi, no kao odgovor na industriju brze mode, tzv. fast fashion, javlja se pokret slow fashion, koji modu nastoji što više približiti održivosti. Slow fashion uključuje i stvaranje moćne capsule garderobe koja će izdržati test vremena, s minimalističkim, klasičnim i svestranim odjevnim komadima. S time u skladu, Keune Haircosmetics ove sezone predlaže jednostavne frizure u suptilnijim nijansama, s rezom koji će duže trajati i izgledati njegovano. Zdrava i blistava kosa, u prirodnim tonovima, naglašena slojevima bogate smeđe boje.


Opširnije...
 
Projekt 'City Street Art' oduševio je Split Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 17. rujna 2020. god. u 12:50

art1409201

 

Šarene boje, grafitti i murali pretvorili su Split proteklih dana u pravu malu pozornicu na otvorenom, podarivši mu jedan posve drugačiji i svjež izgled. I to zahvaljujući projektu City Centera one pod nazivom 'City Street Art', koji je osmišljen s ciljem 'oživljavanja' odabranih zidnih površina u garažama i na ulazima u sam centar, a sve kako bi svojim posjetiteljima približili ovu vrstu umjetnosti.


Opširnije...
 
Humanitarno-modni projekt CITY MODUS 2020 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. rujna 2020. god. u 11:58

modus11

 
Velika modno - humana priča očekuje nas u Zagrebu. Već tradicionalni, četvrti po redu, humanitarno-modni projekt CITY MODUS 2020. održat će se u ponedjeljak, 14. rujna 2020. od 18 sati u Westgate shopping city, a okupit će brojne poznate osobe koje će po prvi puta prošetati modnom pistom poput pravih modela, sve u svrhu nesebične pomoći dječjim bolnicama u Klaićevoj i klinici za porode u Petrovoj. Organizatori su se pobrinuli za poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera te je broj sudionika na samoj reviji ograničen.


Opširnije...
 
U Zagreb je konačno stigao popularni brend Steven Dockman Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. rujna 2020. god. u 08:00

steven0709201

 

Bez obzira na situaciju koja je zadesila čitav svijet pa tako i naše područje, život teče dalje. Doduše, nešto oprezniji i s nekim novim pravilima, ali teče. Čovjek je prije svega, kreativno biće koje stvara, a onda kada je stvaranje nečija strast i kada iza određenog projekta ili brenda stoji tim ljudi koji se trude i rade nešto s ljubavlju i optimizmom, onda se to vidi i bude nagrađeno.


Opširnije...
 

   Stranica 7 od 118

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.