Moda/Ljepota

Brzi prikaz posljednjih 30 članaka

 Meštrovićev paviljon - Zagreb Fashion Destination - 02.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 03. ožujka 2020. god. u 12:03

zfd0203201

 

Iz sezone u sezonu, ZFD pomiče granice i iznova oduševljava. Ideja povezivanja mode s ostalim granama umjetnosti, ono je što se uvijek može iščitati između redaka kada krene revija na ovoj manifestaciji. Bezvremenska ljepota umjetnosti, bila je inspiracija za ovogodišnji Zagreb Fashion Destination, koji je prve večeri u Meštrovićevom paviljonu, okupio brojne zaljubljenike u modu. ZFD svakako postaje sinonim za umjetnički izričaj koji ne poznaje granice, a na hrvatsku modnu scenu, odašilje iznimnu kreativnost i bezgraničnu maštu, što je prva večer uz osam dizajnera, savršeno prikazala.


Opširnije...
 
Počinje izbor za Miss Universe Hrvatske 2020 Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 24. veljače 2020. god. u 11:02

miss2402

 

Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića, 13. ožujka 2020. u Zagrebu. Prije nekoliko dana počele su pripreme za veliko finale. Za vrijeme boravka u glavnom gradu djevojkama je dom bio luksuzni hotel Esplanade, a dani ispunjeni snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih haljina Matije Vuice, kupaćih kostima Pletix, Baldininijevih cipela i KiK Textillien dnevne odjeće.


Opširnije...
 
Ovogodišnji ZFD donosi savršen spoj umjetnosti i mode Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 21. veljače 2020. god. u 13:20

zfd2002

 

Danas modu s punim pravom možemo postaviti na pijedestal zajedno s ostalim oblicima umjetnosti. Ovaj put se na već svima poznatom - Zagreb Fashion Destinationu, hrvatski modni dizajneri predstavljaju 2. i 3. ožujka 2020. godine u Meštrovićevom paviljonu.


Opširnije...
 
Otvorenje Lisce u Tower centru u Rijeci Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 17. veljače 2020. god. u 12:19

lisca1702201

 

Moderno opremljena prodavaonica otvorila je svoja vrata u Tower centru u Rijeci i tako privukla brojne poznate dame koje su u ugodnoj atmosferi mogle izabrati novu kolekciju donjeg rublja, ali i kupaćih kostima. Ponuda je naime već osvježena novim proljetno-ljetnim kolekcijama među kojima su stigle već i prve serije ovogodišnje kolekcije kupaćih. Čipkasti modeli rublja, koji se poigravaju s kombinacijom tila boje kože i kristalića Swarovski oduševile su bivšu Kraljicu svijeta Danielu Gračan te pjevačice Nikolinu Tomljanović i Tinu Vukov.


Opširnije...
 
Keune Haircosmetics predstavio koncept budućnosti Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. veljače 2020. god. u 13:04

keune1402201

 

Posljednjih nekoliko godina na snagu je stupio globalni trend lansiranja personaliziranih proizvoda, koji je doslovce pomeo staromodan način razmišljanja i u fokus stavio jedinstvenost svakog pojedinca. Uniformiranost i univerzalnost time polako odlaze u zaborav, a sama pomisao da kupujete unikatan komad, ili da ste upravo vi pripomogli u kreiranju istoga, najbolji je samoodrživ je koncept koji ovaj princip čini toliko privlačnim. Tu se posebice ističe beauty industrija, na čijoj se listi inovativnih brendova odnedavno našao još jedan.


Opširnije...
 

   Stranica 9 od 114

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.