Emily Ratajkowski postala plavuša Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 25. lipnja 2020. god. u 09:08

plava2006

 

Nakon višemjesečnog boravka doma, ikonska brineta - Emily Ratajkowski odlučila je posvijetliti svoj look za ljeto i obojala se u plavo uz Kérastase, prvu i profesionalnu luksuznu njegu kose u svijetu. Postati plavuša je nešto o čemu je Emily dugo maštala, no bojala se negativnih posljedica koje bi to moglo imati za kvalitetu njezine kose. 

 

Tijekom posljednje 3 godine, Emily je razvila s Kérastase-om odnos prepun povjerenja i konačno se osjetila spremnom na ovaj korak, nakon što je uvidjela kako su Kérastase proizvodi transformirali njezinu kosu. Emily je bila potpuno uvjerena da će njena posvijetljena kosa biti u odličnim rukama, nakon što je Kérastase lansirao svoju prvu liniju, eksluzivno za njegu posvijetljene kose - Blond Absolu. Također, njezino će lice biti i zaštitno lice kampanje Blond Absolu u siječnju 2021 godine.

 

Promjena boje kose je najlakši način za svježi početak nove sezone, a Emily je definitivno dokaz te njezina nova kućna rutina njege kose uključuje Kérastase Blond Absolu liniju, koja joj pomaže na putu do ove fenomenalne transformacije, a kosi pruža njegu i toniranje kakvo blond kosa zahtijeva, kako bi u konačnici izgledala fantastično.

 

Izvor: Press