Kraj kolovoza rezerviran je za Riječke stepenice Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 12. kolovoza 2019. god. u 17:09

stepenice2408181

 

Trinaestu godinu zaredom u petak 23. kolovoza održati će se 13. Riječke stepenice, atraktivno modno događanje u srcu grada Rijeke na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna, koje će kao i uvijek ponuditi ono najbolje i naj elegantnije od mode. Svoje kolekcije predstaviti će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella, Jeordie's, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Trgovačka i tekstilna škola Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstaviti će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt. Frizure potpisuje tim Perman Experience koji će predstaviti trendove za jesen, a make-up Paola Peček, Iva Peradenić i Patrizia Jaklin.

 

"Trinaesto izdanje Riječkih stepenica prati i modni editorijal koji smo snimili na poznatim riječkim lokacijama. Uskoro ćemo ga predstaviti kao riječku razglednicu s obzirom da su Stepenice postale prava turistička atrakcija brojnim gostima koji u kolovozu posjećuju Kvarner", ističe Ivana Delač, direktorica projekta.

 

Ulaz na modne revije je slobodan za sve posjetitelje, koje očekuje i after party u Teatro lounge baru, a svi oni koji neće moći uživati u modi pod vedrim nebom u toploj ljetnoj večeri 13. Riječke stepenice moći će pratiti uživo u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi pod pokroviteljstvom dr. Vivian's anti age seruma.

 

Tekst: Press
Fotografije: PartyHR