LaRita Studio - Sjajna i bujna kosa kao zaštitni znak Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 15. veljače 2021. god. u 10:13

larita1502211

 

Godina iza nas bila je prepuna izazova. Svaka industrija pa tako i ona beauty, doživjela je svojevrsnu promjenu i novonastalu situaciju kojoj se trebala prilagoditi. Saloni za uljepšavanje su i inače oaze mira za svaku ženu, a u ovim nepredvidivim danima, postali su još veće utočište i bijeg od stvarnosti. Promjene su često dobra stvar, a nova frizura ponekad na simboličan način označava i novi početak.

 

LaRita Studio njeguje full service koncept u kojemu već 6 godina uživaju mnoge klijentice. Kada ga je otvorila, lijepa voditeljica Iva Jerković, zamislila ga je kao mjesto na kojem svaka žena može pronaći nešto za sebe, a ujedno biti opuštena i osjećati se ugodno i zadovoljno. Ovaj koncept omogućava posjetiteljicama kompletan make over; od frizure, uređenja obrva najmodernijim tehnikama, manikure, pedikure, ugradnje trepavica, depilacije, spray tana pa sve do savršenog make up-a.

 

„LaRita je moj brijeg od svakodnevnice i uživam vidjeti njegovane i zadovoljne klijentice s osmijehom na licu. Lijepa kosa, profesionalna šminka, uredni nokti i obrve, to su ona prava  ženska posla u kojima sve zaslužujemo uživati“ - smatra Iva Jerković, vlasnica LaRita Studia.

 

Njegovana i bujna kosa, čežnja je svake žene jer kako kažu, ona je poput nevidljive krune koju ne skidamo. Velika novost u LaRiti su upravo najkvalitetnije ruske eksteznije prave kose - naziva Dream Hair.

 

„Tajna ovih ekstenzija je u tome što je to kosa koja nije tretirana kemikalijama niti je bojana, a za njezinu daljnju obradu i nijansiranje, brine tim stručnjaka. Upravo radi toga, Dream Hair ekstenzije zadržavaju svu svoju kvalitetu te je kosa svilena, sjajna i dugotrajna. Kosa koju nudimo trenutno je apsolutni hit te je ujedno i najkvalitetnija koja se može pronaći na tržištu. AK Hair i LaRita Studio, jedini su saloni u Hrvatskoj koji nude najkvalitetniju kosu iz snova“ - dodaje vlasnica salona AK Hair iz Splita i osnivačica Dream Hair-a, Ana Krstulović.

 

Mnoge poznate Hrvatice rado odlaze u LaRita Studio te se s potpunim povjerenjem prepuštaju u ruke djevojaka, koje svoj posao rade profesionalno te prateći i stvarajući trendove. Inspiracija i estetika koju njeguju je iznimno ženstvena, a kako bi se u to i same uvjerile, posjetite Radničku cestu 1a.

 

Tekst: Press
Fotografije: Matea Smolčić Senčar
Styling: Petar Trbović
Make up: Jelica Miškić za LaRita studio
Hair: Marina Komljenović za LaRita Studio
Modeli: Angela Blaće, Karla Rinčić, Nuša Prižmić, Iva Jerković i Ana Krstulović

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.