Nova resort kolekcija s potpisom Kristine Burje Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 16. srpnja 2020. god. u 11:29

krie1607201

 

Sanjate godišnji odmor i odlazak na plažu koji traje do dugo u noć?! Zamišljate atraktivne kombinacije koje biste ponijeli sa sobom? A zapravo ni sami niste sigurni kada ćete i gdje biti ovog ljeta, budući da živimo u čudnim vremenima koja nam ne dozvoljavaju planiranja. No budite spremni, barem kada je odjevna kombinacija u pitanju. Dizajnerica Kristina Burja osmislila je Krie resort kolekciju koja vas neće iznevjeriti u bilo kojoj situaciji.

 

U današnje vrijeme treba razmišljati praktično, ali i u skladu s ekologijom koja nas uči da ne gomilamo odjeću i stvari općenito. Dizajnerici Kristini Burji izuzetno je važno da kreira i stvara kreacije koje se mogu modno reciklirati i nositi na više načina kako bi svaki komad bio isplativ i trajao nekoliko sezona, bez opcije da dosadi. Nova kolekcija sastoji se od jednodijelnih kupaćih kostima, podstavljenih tkaninom koja djeluje kao body shaper, a koji su pravi kameleoni i jednako često nose se na bazen, plažu, ali i u omiljen bar, restoran ili vjenčanje ako ih kombinirate s Krie suknjama i hlačama od istog materijala i boje. Takve modne kombinacije odlično funkcioniraju u morskom okruženju kao i u metropolitskoj vrevi.

 

Cijela resort kolekcija je u bojama koje ne izlaze iz mode, s puno stila tako da ih možete nositi u bilo koje doba godine i bilo gdje, a dolazi u varijanti "Mix & Match- iz dana u noć", i kombinacijom artikala pretvaraju se u kreacije dostojne odlaska na gala zabavu.

 

Nova resort kolekcija s potpisom Kristine Burje definitivno smanjuje osjećaj pritiska pri pakiranju i planiranju outfita, a daje više mogućnosti da uživate u bezbrižnosti.

 

Tekst: Press
Fotografije: Mateja Ekart