Humanitarno-modni projekt CITY MODUS 2020 Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 11. rujna 2020. god. u 11:58

modus11

 
Velika modno - humana priča očekuje nas u Zagrebu. Već tradicionalni, četvrti po redu, humanitarno-modni projekt CITY MODUS 2020. održat će se u ponedjeljak, 14. rujna 2020. od 18 sati u Westgate shopping city, a okupit će brojne poznate osobe koje će po prvi puta prošetati modnom pistom poput pravih modela, sve u svrhu nesebične pomoći dječjim bolnicama u Klaićevoj i klinici za porode u Petrovoj. Organizatori su se pobrinuli za poštivanje svih preporučenih epidemioloških mjera te je broj sudionika na samoj reviji ograničen.

 

„Cijeli modni događaj je humanitarnog karaktera, a donirati će se prijeko potrebna dezinfekcijska sredstva, zaštitne maske i rukavice kao i zaštitne kute za dječju bolnicu u Klaićevoj i kliniku za porode u Petrovoj. Kako je cijela ova godina u znaku epidemije COVID -19 tako ćemo se i mi držati strogih epidemioloških mjera gdje ćemo ograničiti broj sudionika revije kao i gostiju, a svi ostali koji neće moći fizički sudjelovati na reviji nju će moći pratiti ON LINE.“ - istaknule su organizatorice Hana Tabaković i Iva Loparić Kontek.

 

Na reviji će se predstaviti ukupno sedam hrvatskih dizajnera, a reviju će kao i svih proteklih godina nositi osobe iz javnog i političkog života Hrvatske. Tako ćemo u ulozi modela imati prilike vidjeti Vesnu Vučemilović, Milanku Opačić, Sabinu Glasovac, Borisa Živkovića, Amira Kazića Lea, Branka Stupara, Slavena Knezovića, Nataliju Đorđević, Silviju Ivić, Tenu Vodopiju, Ivanu Delač te mnoge druge. Po prvi puta reviju će svi zainteresirani moći pratiti i On - line putem službenog YouTube kanala City modus-a te putem njihove službene Facebook stranice.

 

Ove godine projektu su se priključile i Humane zvijezde Hrvatske kao suorganizatori revije na čelu sa njihovim predsjednikom Miroslavom Bičanićem. Tako će bivši vatreni, glumci i pjevači - članovi Humanih zvijezda Hrvatske također sudjelovati i u samoj reviji.

 

Glavni partner projekta je URIHO i LABUD Zagreb, a pokrovitelji su kao i svake godine Grad Zagreb i Gradski ured za zdravstvo, županije Varaždinska, Međimurska, Ličko - senjska, Krapinsko-zagorska i Zagrebačka županija na čelu sa županima, kao i gradovi Đurđevac, Samobor, Koprivnica, Petrinja, Ilok, Zaprešić, Sv.Nedjelja, Čakovec te Hrvatska obrtnička komora i obrtnička komora Zagreb.

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.