Resort kolekcija inspirirana disco groznicom Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 10. lipnja 2019. god. u 15:41

becha1006191

 

Modna scena već je odavno opsjednuta sedamdesetim i osamdesetim godinama prošloga stoljeća, ali zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić ove sezone još jasnije kroz dizajn i kampanju „Never Wanted to Dance“, koju potpisuje fotografkinja Karmen Poznić, komunicira duh tog zanimljivog vremena. Haljine, kombinezoni i odijela s potpisom Becha Design kao stvoreni su za ljetne provode i opuštenu atmosferu koja vlada Mediteranom, a svilene haljine s elementima od tila i perja potrebne su vašem ormaru kako biste nadmašili sami sebe.

 

Dizajnerica je  željela kreirati kolekciju koja izgledala elegantno i smiono te razotkrivajuće. Resort kolekcija inspirirana je disco groznicom što potvrđuju i kreacije poput odijela koja su izvezena zlatnim šljokicama.

 

Nova kolekcija predstavlja duhovitu, neopterećenu, razigranu modu kakva ona i treba biti, a moderan i kvalitetan dizajn namijenjen je ženama koje su zainteresirane za udobnost, a ipak traže nešto posebno, jedinstveno, odjeću s blistavim detaljima. Iako se kolekcija zove „Never Wanted to Dance“ ova modna priča potaknut će u vama raspoloženje za zabavu i modnu igru. To je prepoznao i američki Mordant Magazine koji je objavio kampanju u lipanjskom izdanju.

 

Probudite i vi u sebi disco kraljicu!

 

Tekst: Press
Model: Immortal Model Management
Fotografje: Karmen Poznić

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.