Modnim revijama najavljena Noć zvijezda, mode i kulture Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 15. ožujka 2023. god. u 18:13

modna1303231

 

Ovog vikenda Zagrebački Velesajam bio je centar ljepote zbog održavanja Beauty & Hair Expo 2023. Tim povodom organizirane su modne revije u organizaciji Direkcije Kraljica Hrvatske i modne agencije Crostars. Na održanoj gala modnoj reviji djevojke su nosile svečane haljine i raskošne vjenčanice salona Nikolina - NIKOLINA WEDDING STORE, koje se mogu vidjeti u svim gradovima Hrvatske. Također, vjenčanice salona Nikolina službene su vjenčanice manifestacije Kraljica Hrvatske.

 

Djevojke su nosile i dizajnerske haljine dizajnerice Vite Sever i kreatorice Katarine Mamić, glamurozne bunde najstarije Krznarije Sumrak, kao i prekrasnu odjeću i cipele poznatog austrijskog brenda HÖGL - predstavnice Sanje Faber.

Reviju su nosile poznate Hrvatice i finalistice ovogodišnje Kraljice Hrvatske - Ivančica Pahor - poduzetnica i bivša manekenka, njezina kćer Una Pahor koja danas slavi 18-ti rođendan, Josipa Hadrović - prva princeza Kraljice Hrvatske 2022., Lennarta Spajić - Kraljica Hrvatske 2021., Maria Horvat - kandidatkinja iz showa Gospodin savršeni, koja dobro kuha u večeri za 5 i Lucija Bagić - Kraljica Zagreba 2021.

 

Program je vodio istaknuti voditelj Davor Garić, a za glazbu su se pobrinuli mlada glazbenica u usponu Ana Bertić, Grupa Gea i Nina Donelli.

 

Ova manifestacija ne bi uspjela bez glavnih pokrovitelja koji su se pobrinuli da modeli dobiju bogate nagrade vjenčanice salona Nikolina, Kanaan, Iločki podrumi, Poliklinika Veir i Zlatarna Dodić.  Također, djevojke su dobile luksuzne poklon pakete KAORI - luxury world of perfumes.

 

Predsjednica direkcije Kraljice Hrvatske gospođa Natalija Brkić otvorila je pjenušac i najavila je nadolazeću Kraljicu Zagreba 2023. i veliku modnu reviju Noć zvijezda, mode i kulture koja će se održati 24.06.2023., u Prekrasnom gradu Rovinju - aktualnom  i višegodišnjem šampionu turizma. Uz to, najavila je da će se u gradu Rovinju održati i finalni izbor Kraljice Hrvatske 2023. krajem studenog u hotelu Lone.

 

Tekst: Press
Fotografije: Matija Habljak

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2023 PartyHR. All Rights Reserved.