Zavirite u Vikler i ruž i osjetite čaroliju Adventa Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. studenog 2020. god. u 10:35

vir2711201

 

Zagrebački walk in salon Vikler i ruž  svoje posjetitelje oduševljava adventskim dekoracijama u interijeru, a ove godine ta nam je čarolija  potrebnija nego ikada. Zbog  pandemije COVID-19 mnogi događaji  postali su virtualne ceremonije, nema koncerata ni putovanja. Zato je vlasnica salona Arijana Barić odlučila napraviti  blagdanski ugođaj s kontrastnim dekoracijama koje bude maštu i vraćaju osmijeh na lice.

 

Ove godine Viklerove vile, zahvaljujući dizajnerici Snježani Kožul prikazuju putovanje do ispunjenja želja. Sve što nam je uskraćeno u ovoj godini Vikler i ruž imaginarno vraća. To su koncerti i putovanja. U prostoru se pojavljuju vile koje sviraju koncerte dok vi uživate u tretmanu, a vila putnica u svoju virtualnu košaricu na biciklu skuplja vaše željene destinacije koje ćete sigurno uskoro posjetiti.

 

Za one koji više vole ambijent pun boja mogu se opustiti u prostoru ukrašenom u karipskom stilu, punom elemenata u jarkim bojama, veličanstveno osvijetljenom i živopisno obojenom.

 

Vikler i ruž dekorirao je i blagdanski stol nadahnut čarobnim svijetom kojem se želite barem nakratko prepustiti.

 

Svatko od nas ovih dana treba bijeg od stvarnosti, 'happy place' gdje nema loših vijesti, mjesto gdje se sve želje ostvaruju (barem kada su u pitanju frizure). Zato  u ovo adventsko vrijeme jedan faktor, više od bilo kojeg drugog, čini razliku- sposobnost stvaranja lijepe priče koja nam je toliko potrebna, a Vikler i ruž je u tome uspio.

 

Tekst / Fotografije: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.