Zgodna Katarina vraća se u školske klupe! Ispis
Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 18. rujna 2019. god. u 08:53

miss1809

 
Katarina Mamić punom parom radi na pripremama za izbor za Miss Svijeta. Osim upoznavanja sa svime što je čeka u Londonu, Katarina kreće i na ubrzane pripreme savladavanja engleskog jezika koje će dobivati u Smart školi, jednoj od najboljih škola stranih jezika u Hrvatskoj.

 

'Ja govorim engleski, ali želim biti još bolja, imati još bolji izgovor. Postoji mogućnost davanja intervjua i ne želim da to odradim loše. U Smartu ću imati najbolji mogući trening i sigurna sam da u London putujem kao prava Engleskinja', kroz šalu je kazala Katarina Mamić, nova Miss Hrvatske.

 

Najljepša Hrvatica preko noći je postala prava zvijezda, a pred njoj su uzbudljivi dani koje će zasigurno pamtiti kroz cijeli život.

 

'S Katarinom ćemo raditi najboljim metodama kako bi svoj izgovor dovela na višu razinu. S njom će raditi izvorni govornici i sigurni smo kako najljepša Hrvatica u svijet odlazi kao dobar govornik engleskog jezika'. Kazala je Daniela Dapas, vlasnica Smart škole za strane jezike.

 

Katarina je žiri na Izboru za Miss Hrvatske osvojila svojom ljepotom ali i komunikacijskim vještinama, pa se svi nadaju kako će jednako osvojiti i žiri svjetskog izbora.

 

'Katarinu uz te vještine krasi i simpatičnost i zato svi vjerujemo u njezin uspjeh. Pripreme su svaki dan sve veće i napornije, a naša Miss daje sve od sebe da bi Hrvatsku predstavila na najbolji mogući način', dodala je Maja Vračarić, direktorica Izbora za Miss Hrvatske.

 

Izvor: Press