Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Ljetna pozornica Opatija - Il Volo - 04.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Nedjelja, 04. srpnja 2021. god. u 20:00

ljetna0107201

 

Talijanski trio Il Volo nastupit će 4. srpnja na Ljetnoj pozornici, a ulaznice za glazbeni spektakl možete kupiti od 17. veljače u sustavu Eventim.hr. Ove godine proslavit će deset godina karijere, jedina su talijanska grupa koja je ostvarila uspjeh na svim kontinentima, a smatraju ih nasljednicima Tri tenora. Operni pop trio koji čine bariton Gianluca Ginoble (25) te dva tenora Piero Barone (26) i Ignazio Boschetto (25) već su održali dva spektakularna koncerta u Zagrebu i Dubrovniku no 01. srpnja u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija prvi put dolaze na Ljetnu pozornicu. Popularni trio je nakon istočnoeuropske i ruske turneje završio uspješno i onu latinoameričku od Meksika do Argentine, a nedavno su startali s nastupima u Americi i Kanadi.


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Iron Maiden - 07.06. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 07. lipnja 2021. god. u 21:00

iron2910201

 

Glazbena institucija Iron Maiden, koja više od 44 godine osvaja sve kulture i generacije, najavljuje svoj povratak u Zagreb i Budimpeštu. Njihova turneja Legacy Of The Beast nastavlja se po brojnim europskim stadionima i arenama pa će ih tako obožavatelji iz Zagreba moći ponovno vidjeti 7. lipnja 2021. u Areni Zagreb, a oni iz Budimpešte 9. lipnja, u Areni Groupama. Najavljena je i predgrupa, a riječ je o njemačkom metal bendu Lord Of The Lost.  


Opširnije...
 
Arena Zagreb - Celine Dion - 22.05. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. svibnja 2021. god. u 20:00

arena0506

 

Jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop glazbe, Celine Dion, 22. svibnja 2021. godine dolazi u Arenu Zagreb! Zagrebački koncert, u organizaciji Star produkcije, dio je velike svjetske turneje na kojoj će promovirati svoje najnovije studijsko izdanje (“Courage”), a koja je započela 18. rujna u Quebecu.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Smile Zagreb - 25.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 25. rujna 2020. god. u 19:00

gallery25

 

Pozdrav smile nacijo! Jesmo li vam nedostajali? Dok vi uživate u kraju ljeta, mi smo prebacili u petu brzinu. Zbog cijele situacije vezane uz koronavirus, ove godine smo odlučili prilagoditi naše druženje. Zbog vaše sigurnosti neće biti utrke ni HOLI boja! Pozivamo vas na Smile Zagreb Special Edition! Vidimo se 25.09. na novoj lokaciji: The Gallery club. Plešemo na jednoj od najpoznatijoj terasa u gradu. Za DJ pultom nas čekaju: DJ Rea Dallerium Fynolla, Kosta Radman i Pablo Panda. Broj mjesta je ograničen na 500, a ulaz je dopušten samo 18+!


Opširnije...
 
Tvrđava Gripe Split - Mia Dimšić i Domenica - 22.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 22. kolovoza 2020. god. u 20:00

zaklada2208

 

"Ne znam koliko vam je poznato da među nama žive ljudi koji istodobno i ne vide i ne čuju. Žive lišeni svjetlosti i zvuka ili, u jedva boljem slučaju, do njih dopiru tek njihove razgovjetnije ili bljeđe sjene. Dodir je njihovo jedino oko, njihovo jedino uho, a često. i njihov jedini jezik..." - emotivna je ovo rečenica pjesme Stjepana Lice Dodir prema kojoj je ime dobio Hrvatski savez gluhoslijepih osoba Dodir, a u kojem se trenutno nalazi 40 osoba koje ne vide niti čuju.


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 760

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.