Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Club Boogaloo Zagreb - Fat Gold - 20.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. listopada 2017. god. u 22:00

fatgold2010

 

Zagrebački kolektivi Chew The Fat! Croatia i BLAW:BLAW ulaze u drugu sezonu zajedničke klupske večeri Fat Gold. Nakon niza iznimno uspješnih partyja kojima su Zagreb obogatili svjetskim i kvalitetnim zvucima hip-hop, trap i grime glazbe, 20. listopada u Boogaloo dovode francuski hip-hop/trap/R&B dvojac Skycrazzy i Bizzu Bodegu, jednog od glavnih aktera Fresh Island Festivala.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - Rasta - 20.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. listopada 2017. god. u 22:00

angiolina2010

 

Ne propustite petak 20.10. i veliki spektakl koji će nam prirediti jedno od najpoznatijih glazbenih imena na balkanskim i europskim područjima - RASTA. Uživajte u vrućim RnB, reggaeton i hip-hop beatovima uz još puno iznenađenja koje Vam pripremamo. Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku! :)


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Carl Maxx - 13.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. listopada 2017. god. u 23:00

 

U petak 13. listopada ponovo u Karolinu stiže poznato lice HR DJ scene - DJ CARL MAXX. Carl Maxx je jedan od najpoznatijih DJ-a u HR, aktivan na sceni već više od 15 godina. DJ koji je potekao iz generacije koju prije svega vežemo uz najpoznatiju party destinaciju u HR - plažu Zrće. U posljednjih 10ak godina, kroz nastupe iza DJ pulta Aquariusa i Papaye bio je dio ekipe koja je kreirala priču o tom prestižnom mjestu. Najveći trag ostavio je u gradu iz kojeg i dolazi, gdje je dugo radio kao rezident kultnih klubova zagrebačkog Saloona, Gjure i Mansiona.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - Klapa Iskon - 13.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. listopada 2017. god. u 22:00

angiolina1310

 

Kako bismo zadovoljili različite glazbene ukuse, svakog petka u Angiolinu dovodimo različita imena stoga u petak, 13.10. pripremamo prekrasnu večer za sve ljubitelje klapskih pjesama, dolazi nam Klapa Iskon. Uživajte u najljepšim melodijama koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku! :)


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Closing season party - 07.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 07. listopada 2017. god. u 22:00

gallery0710

 

Došao je i taj trenutak, kada zatvaramo party sezonu u vašem i našem omiljenom klubu! Trenutak kada ćemo zajedno proslaviti sjajne trenutke koje smo proveli skupa ali i stvoriti nove divne uspomene na podiju Gallery cluba. Trenutak da vam kažemo HVALA! Za kraj smo pripremili spektakularan show, a 50 ljepotica koje nam stižu iz cijele regije samo su slatki uvod u još jednu nezaboravnu Gallery noć!


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 720

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.