Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Karolina Rijeka - Brucošijada Ekonomskog fakulteta - 27.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 27. listopada 2017. god. u 22:00

karolina2710

 

Dragi brucoši, studenti i svi ostali željni zabave, pozivamo Vas na najveću brucošijadu u gradu koja će se i ove godine održati u najvećem i najboljem riječkom klubu - Caffe bar - Night bar Karolina. Prošle godine vas je više od tisuću zapalilo Karolinu do ranih jutarnih sati, ništa manje ne očekujemo ni ove godine.


Opširnije...
 
Club Boogaloo Zagreb - Fat Gold - 20.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. listopada 2017. god. u 22:00

fatgold2010

 

Zagrebački kolektivi Chew The Fat! Croatia i BLAW:BLAW ulaze u drugu sezonu zajedničke klupske večeri Fat Gold. Nakon niza iznimno uspješnih partyja kojima su Zagreb obogatili svjetskim i kvalitetnim zvucima hip-hop, trap i grime glazbe, 20. listopada u Boogaloo dovode francuski hip-hop/trap/R&B dvojac Skycrazzy i Bizzu Bodegu, jednog od glavnih aktera Fresh Island Festivala.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - Rasta - 20.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. listopada 2017. god. u 22:00

angiolina2010

 

Ne propustite petak 20.10. i veliki spektakl koji će nam prirediti jedno od najpoznatijih glazbenih imena na balkanskim i europskim područjima - RASTA. Uživajte u vrućim RnB, reggaeton i hip-hop beatovima uz još puno iznenađenja koje Vam pripremamo. Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku! :)


Opširnije...
 
Karolina Rijeka - Carl Maxx - 13.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. listopada 2017. god. u 23:00

 

U petak 13. listopada ponovo u Karolinu stiže poznato lice HR DJ scene - DJ CARL MAXX. Carl Maxx je jedan od najpoznatijih DJ-a u HR, aktivan na sceni već više od 15 godina. DJ koji je potekao iz generacije koju prije svega vežemo uz najpoznatiju party destinaciju u HR - plažu Zrće. U posljednjih 10ak godina, kroz nastupe iza DJ pulta Aquariusa i Papaye bio je dio ekipe koja je kreirala priču o tom prestižnom mjestu. Najveći trag ostavio je u gradu iz kojeg i dolazi, gdje je dugo radio kao rezident kultnih klubova zagrebačkog Saloona, Gjure i Mansiona.


Opširnije...
 
Angiolina Opatija - Klapa Iskon - 13.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 13. listopada 2017. god. u 22:00

angiolina1310

 

Kako bismo zadovoljili različite glazbene ukuse, svakog petka u Angiolinu dovodimo različita imena stoga u petak, 13.10. pripremamo prekrasnu večer za sve ljubitelje klapskih pjesama, dolazi nam Klapa Iskon. Uživajte u najljepšim melodijama koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku! :)


Opširnije...
 

   Stranica 1 od 720

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2017 PartyHR. All Rights Reserved.