golden1505

Najvažniji dan u godini svakog Boljana je 5. kolovoza. Legenda kaže da je upravo na taj dan pao snijeg i od tada svi mještani na poseban način obilježavaju blagdan Gospe od snijega. Bolska fjera, kako mještani nazivaju ovaj posebni dan, atrakcija je koja svake godine privlači tisuće turista, a velikoj proslavi pridružit će se i 585 Club koji priprema pravu glazbenu rapsodiju! Festival Golden Horn, održat će se od 1. do 5. kolovoza, a na Bol stižu Mark Knight, Tom Bug, Sigma, Vanillaz i grupa Vatra. Ulaznice će se moći kupiti na blagajni kluba te putem internetskog sustava Ticketshop.hr.

Festival će otvoriti Mark Knight, DJ i producent koji je drugi najprodavaniji Beatport umjetnik svih vremena, s više od osam No.1 singlova. Njegova karijera traje više od desetljeća, a unatoč velikom uspjehu, brojnim nagradama i nominacijama poput Grammyja, nikada se nije odmarao na lovorikama već je kao jedan od najcjenjenijih igrača u industriji nastavio pomicati granice i postavljati nove standarde svake godine. Osim brojnih hitova, Knight stoji iza uspješnog Toolroom Radija koji doseže više od 13,5 milijuna ljudi u 60 zemalja diljem svijeta. Na platformi iTunes Toolroom Radio nedavno je uvršten među 20 najutjecajnijih podcasta, na temelju broja pretplatnika. Njegovi su nastupi u klubovima Space i Amnesia na Ibizi jedni od najposjećenijih, a u 585 Club stiže 1. kolovoza 2019. godine.

Dolazak drum & bass DJ dua Sigma najavljen je prošlog tjedna. Britanci Cameron Edwards i Joe Lenzie koji se kriju iza ovog poznatog imena nastupit će 3. kolovoza, a nakon nastupa na glavnim pozornicama festivala diljem svijeta uključujući Glastonbury, Bestival, Reading & Leeds, Creamfields, SW4, Pukklepop i Sziget, bit će ih pravi užitak vidjeti na pozornici jednog od najljepših klubova na Mediteranu. Hitovi Nobody To Love, Changing, Higher, Glitterball i Coming Home u kojoj surađuju s Ritom Orom, samo su neke od istaknutih pjesama s albuma Life koje će zasvirati pred domaćom publikom.

Festival će braniti i jake domaće snage. Tako će 4. kolovoza DJ pult preuzeti najuspješniji elektronički dvojac u regiji Vanillaz. Marko Bucić i Miha Pajk sve se češće mogu vidjeti na pozornicama najpoznatijih festivala diljem svijeta, a njihov posljednji singl Gold službena je pjesma ovogodišnje kampanje 585 Cluba. Dečki su prošle godine nastupili na glavnoj pozornici festivala ULTRA Europe, a ove će godine ponovno nastupiti na ULTRA festivalima u Singapuru i Koreji. Zašto se cijeli svijet zaljubio u pjesme ovog hrvatsko-slovenskog dvojca moći će se uživo uvjeriti i svi posjetitelji bolskog kluba.

Festival Golden Horn zatvorit će grupa Vatra koja na Bol stiže 5. kolovoza. Peteročlani bend iz Virovitice nedavno je obilježio velikih 20 godina djelovanja na domaćoj i regionalnoj sceni. Dosad su objavili čak 9 albuma, osvojili su brojne nagrade poput Porina i Crnih Mačaka, a hitovi poput Tanga, Nama se nikud ne žuri i Tremola, zauvijek će biti upisani u povijest moderne pop rock glazbe. Upravo će grupa Vatra nastupiti na samu obljetnicu i tako će na najljepši način obilježili veliki dan Bolske fjere.

Jedan je od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj, Tom Bug, nastupit će 2. kolovoza. Ovaj nagrađivani DJ i producent svirao je u najboljim klubovima u Hrvatskoj kao što su Revelin, Central Club i Carpe Diem, a može se pohvaliti s izdanjima na Blacksoul Music, Flashmob, Simma Red, All About House i drugim uspješnih labelovima. S više od 17 godina djelovanja, Tom pokazuje vještinu, muzikalnost te zaraznu energiju, spajajući sve vrste plesne glazbe u svojim setovima.

585 Club uskoro će objaviti i izvođače koji će nastupiti u sklopu programa Revolt - Join The Resistance, prestižnom tech, house i underground konceptu te izvođače hip hop i RnB programa Gold’s Finest. Ovaj će klub i ove godine biti domaćin partyja ULTRA Regatta, prvog destinacijskog partyja festivala ULTRA Europe. Ulaznice se mogu kupiti na službenoj stranici festivala www.ultraeurope.com.

Više informacija o 585 Clubu može se pronaći na službenoj internetskoj stranici kluba, Facebook stranici, Instagram profilu te Youtube kanalu. Ulaznice za sve programe i gostovanja moći će se osigurati putem sustava Ticketshop, kao i na blagajni kluba.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO