Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Klub Magic Zagreb - Roger Sanchez - 22.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. ožujka 2019. god. u 22:00

magic0603191

 

Postati svojevrsnom legendom elektroničke glazbe veliki je kompliment. Jedan od onih koje možemo nazvati legendarnim je zasigurno Roger Sanchez, nagrađen Grammyjem 2003. godine. Ovaj američki DJ i danas je jedan od najtraženijih na svijetu, a u petak, 22. ožujka na radost brojne hrvatske publike dolazi u Zagreb. Kako najavljuje, nastup u klubu Magic bit će jedno posebno glazbeno putovanje njegovom karijerom.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Fortunal & Tullamore Dew party - 22.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. ožujka 2019. god. u 22:00

phanas2203

 

Svaki #petak u Phanasu je rezerviran za najbolju zabavu, pa nam tako za kraj ovog radnog tjedna u goste dolazi grupa Fortunal! Grupa Fortunal je band koji se ističe bogatim iskustvom stečenim kroz dugi niz godina, nastupajući na raznim mjestima i prilikama (klubovima, terasama, kampovima, feštama, vjenčanjima, maturalnim zabavama, karnevalima, festivalima...). Svojim vokalnim i instrumentalističkim umijećem te zanimljivim scenskim nastupom, napuniti će, rasplesati i raspjevati plesni podij.


Opširnije...
 
Dvorana Mladosti Rijeka - Saša Matić - 15.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 15. ožujka 2019. god. u 21:00

sasa1503

 

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda nakon dva rasprodana koncerta u Areni Zagreb dolazi i u Rijeku! Saša Matić je poznat po hitovima kao što su „Kralj izgubljenih stvari“, „Kad ljubav zakasni“, „Nađi novu ljubav“, „More tuge“ u suradnji sa Severinom, te mnogim drugima. Nakon izdavanja zadnjeg albuma „Ništa ne bih menjao“, Saša je poharao velike dvorane u regiji pa je nakon dvije rasprodane beogradske Arene dva dana zaredom imao koncert i u Areni Zagreb. Nastupao je diljem svijeta, od SAD-a i Kanade do Australije, a sada ga možete poslušati 15.03. i u svom gradu u dvorani Mladosti na Trsatu.


Opširnije...
 
Metropolis Club Zagreb - Salsa party - 09.03. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 09. ožujka 2019. god. u 22:00

cubismo0903

 

Prave vruće latinoameričke ritmove popraćene sa mnoštvo plesa, odličnu atmosferu uz posebnu ponudu latino „plesnih" koktela donijeti će vam posebno izdanje Salse & Sensual party 09.03.2019. u Metropolis clubu u organizaciji Metropolis cluba i Plesnog studija Fever, koji u Hrvatskoj slove kao najveći klupski salsa partiji! Najviše salsa plesača upravo je prošlo kroz ove plesne večeri, a posebno live izdanje uz band Cubismo biti će prava poslastica za sve ljubitelje latinoameričke glazbe i plesa. Na partyju vas očekuju salsa i sensual floor, DJ-i iz Hrvatske i inozemstva sa raznolikom glazbom, taxi plesači koji su zaduženi da se svi puno naplešete do ranih jutarnjih sati, besplatne animacije s instruktorima iz Plesnog studija Fever i Plesnog kluba Bandoleros i puno plesa i zabave! Za one koji još nisu bili, posebni plesni „taxi driveri" ufurati će vas u vruće latino ritmove i od vas napraviti pravog plesača. Zaplešite kizombu i bachatu na glavnom flooru, a potom uživajte u ritmovima salse, bachate i cha cha cha!


Opširnije...
 
Klub Magic Zagreb - Freemasons - 22.02. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 22. veljače 2019. god. u 23:00

magic2202

 

Miljenici hrvatske publike, britanski DJ duo Freemasons u petak, 22.veljače priređuju veliku house poslasticu u nedavno otvorenom zagrebačkom klubu Magic. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend "Phats & Small" su već iza sebe imali tri Top 10 hita, Brit Award i multimilijunsku prodaju hita "Turn Around", dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue.  Danas su trenutno najbolji britanski remikseri, a radili su i s Beyonce, Shakirom, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i mnogim drugim poznatim svjetskim zvijezdama. Ističu kako se uvijek vesele dolasku u Hrvatsku gdje ih uvijek iznova očara dobra energija publike te naravno domaći gastro specijaliteti. Freemasoni će po dolasku u Zagrebu biti ponuđeni domaćim štruklama i drugim zagrebačkim jelima.


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 748

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.