Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Echo Lounge Club - New Year's Eve - Siniša Vuco - 31.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 31. prosinca 2019. god. u 22:00

echo3112

 

Mislima ste već u novoj 2020. godini? Dočekajte ju na najzabavnijem partyju u gradu Rijeci u novootvorenom Echo Lounge Clubu uz jedinstveni provod uz live koncert Siniše Vuce. Za dobar glazbeni program u pauzama pobrinuti će se Šmizla i Stefan koji Vam pripremaju poseban novogodišnji repertoar. Sve goste očekuje bogata ponuda sitnih zalogaja (Kanapea) tokom cijele večeri. Pridružite nam se i zabavite se u Echo Lounge Clubu do ranih jutarnjih sati. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji u Echo Lounge Clubu po cijeni od 180,00 kn.


Opširnije...
 
Echo Lounge Club - Badnje veče - 24.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 24. prosinca 2019. god. u 22:00

echo logo

 

Najdraži nam blagdan u godini - Božić, dočekajte u tradicionalnom duhu i u domaćoj atmosferi u novootvorenom Echo Lounge Clubu. Uz prepoznatljivi melos Echo banda i posebnih gostiju večeri EDO i harmonika, nazdravite i dočekajte Božić zajedno u najljepšem svjetlu, uz pregršt lijepih želja i naravno odlične zabave!


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Subota: Echo band - 21.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. prosinca 2019. god. u 22:00

echo1910

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas ove subote u novootvoreni Echo Lounge Club Rijeka. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se Echo band i poseban gost večeri Stefan. Echo Lounge Club Rijeka smješten je u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Vidimo se!


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - 18. godišnjica - 19./20./21.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. prosinca 2019. god. u 22:00

phanas1812

 

Phanas pub je svoja vrata otvorio u prosincu 2001. godine i od tada ima uspješnu tradiciju fine kave, ljubaznog osoblja, raznih događanja i naravno dobre zabave! Pozivamo vas da nam se pridružite od četvrtka do subote i 3 dana slavite s nama.


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Petak: Echo band - 20.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 20. prosinca 2019. god. u 22:00

echo logo

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas ovog petka u novootvoreni Echo Lounge Club Rijeka. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se Echo band i poseban gost večeri Stefan. Echo Lounge Club Rijeka smješten je u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Vidimo se!


Opširnije...
 

   Stranica 10 od 760

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2020 PartyHR. All Rights Reserved.