Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Phanas Pub Rijeka - Proslava 17. godišnjice - 20.12. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 20. prosinca 2018. god. u 22:00

phanas2012

 

Phanas pub je svoja vrata otvorio u prosincu 2001. godine i od tada ima uspješnu tradiciju najbolje kave u gradu, ljubaznog osoblja, raznih događanja i naravno dobre zabave! Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak 20.12.2018. od 22 sata i proslavite s nama! S nama su akratktivne plesačice iz Diamond Soul Entertainment i DJ Joe2Shine! Dj, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala, te jedan od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj. Joe je u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s brojnim dj zvijezdama kao što su Fedde Le Grand, Roger Sanchez, David Morales, Sander van Doorn, Funkerman te mnogi drugi.


Opširnije...
 
Tvornica Kulture Zagreb - Katastrofa - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 22:00

tvornica3110

 

Novouređena Tvornica Kulture u srijedu 31. listopada biti će domaćin najvećeg zagrebačkog Halloween partyija na temu Katastrofe u organizaciji dva zagrebačka klupska brenda RNB Confusion i Sutra je Subota.


Opširnije...
 
Phanas Pub Rijeka - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 22:00

phanas3110

 

Jedno je sigurno - strašno dobar Halloween party sprema se u Phanasu! U goste nam ponovno dolazi Joe2Shine, Dj, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala, te jedan od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj. Joe je u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s brojnim dj zvijezdama kao što su Fedde Le Grand, Roger Sanchez, David Morales, Sander van Doorn, Funkerman te mnogi drugi. Njegov profinjeni ukus za glazbu, energični i inspirativni nastupi, karizmatičnost, vrhunska interakcija sa publikom, glazbeno znanje i savršena tehnika mixanja, te nadasve velika ljubav za glazbom, dovela je do činjenica da je jedna od najdominantnijih ličnosti na house sceni Hrvatske.


Opširnije...
 
La Bodega Rijeka - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 22:00

labodega3110

 

Pridružite nam se u srijedu, 31. listopada u kući horrora, La Bodega Rijeka, na najstrašnijem partyju godine, velikom Halloween partyju. Uz otkačene kostime i maske proslavite najluđi Halloween u gradu. Vještice, vampiri, demoni i stravična stvorenja kojih se svi bojimo, zaplesat će uz nezaobilazne hitove za koje će zadužen biti DJ Alex Sabattini. Ne propustite najstrašniji izlazak koji ste ikad doživjeli! Vidimo se u La Bodega u Rijeci.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Mike Candys - 29.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. rujna 2018. god. u 22:00

gallery2909

 

Welcome to the candy shop! Let us introduce to you - MiKe CANDYS! Zurich raised but a musical globetrotter Mike Candys savors in the form of dance, house and electro house flavors, taking his classical music training to this generations music hit list to another level. Dominating with the biggest smile on stage, Mike Candys knows a party drop.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 739

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.