Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Zlatni rat Bol - Pozdrav ljetu - 23.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 23. rujna 2021. god. u 18:00

rucner1709211

 

Svima je već dobro poznat ranojutarnji koncert 'Pozdrav ljetu', kojim naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner, unatrag 11 godina pozdravlja dolazak ljeta s dubrovačkog Srđa. Posebnost ovog događaja, osim njegove lokacije, je i vrijeme održavanja. Naime, u isto vrijeme s prvim zrakama ranog jutarnjeg sunca, točno u 5 sati, začuju se nježne žice Aninog violončela, čime započinje jedinstven festival 'Ana u Gradu'. Dubrovčani i njihovi gosti uvijek su iznova očarani Aninim projektom, koji iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja, pa tako i Srđ postaje premali za sve one kojima nije problem ustati i prije cika zore, jer znaju da uskoro slijedi nezaboravno glazbeno iskustvo, koje će pamtiti za cijeli život.


Opširnije...
 
Kancelarija Bar Rijeka - Proslava 3. godišnjice - 18.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 18. rujna 2021. god. u 18:00

kancelarija1009

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas u subotu 18. rujna 2021. godine, s početkom u 18:00 sati na spektakularnu proslavu 3. godišnjice KANCELARIJE BARA - dražesnog i šarmantnog mjesta u gradu Rijeci, smještenog u centru grada u ulici Đure Šporera 2A.


Opširnije...
 
Beach Club Noa Zrće - Amnesia Ibiza - 30.08./05.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Ponedjeljak, 30. kolovoza 2021. god. u 19:00

ammesia308

 

Hrvatska je glavna vijest u svijetu zabave. Naime, prvi puta u povijesti, jedan od najpoznatijih klubova svijeta Amnesia s Ibize closing party seli u Hrvatsku. Čak sedam dana trajat će završni Festival IBIZA TAKEOVER CROATIA. Veliko je ovo priznanje za najpoznatiju hrvatsku party plažu Zrće, beach club NOA te BSH Events u čijoj se suorganizaciji održava Festival koji traje od 30. kolovoza do 5. rujna.


Opširnije...
 
Ljetna pozornica Opatija - Gibonni - 28.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 28. kolovoza 2021. god. u 21:00

gibonni2808

 

Gotovo pet godina od izlaska posljednjeg diskografskog izdanja, a riječ je o albumu ‘Familija’ kojeg je snimio s neprežaljenom legendom Oliverom Dragojevićem, splitski glazbenik novim singlom ‘Kiša (Z’naab)’ najavljuje budući EP ili mini album pod nazivom ‘U po’ ure’ koji će izaći tijekom ljeta ove godine. Njegov neobični naziv ‘Kiša - (Z`Naab)’ je u zapravo etiopijski prijevod za istu riječ, a poveznica mu je i world music kojoj je Gibonni bio sklon već u ranijim radovima.


Opširnije...
 
Jarun Zagreb - LMF Festival - 21.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 21. kolovoza 2021. god. u 18:00

lmf2606

 

Ostalo je svega još nešto manje od dva mjeseca do najiščekivanijeg festivala ovog ljeta! LMF Festival očekuje se s velikim nestrpljenjem, a svoju premijeru u Hrvatskoj imat će 21. kolovoza na jednoj od najatraktivnijih lokacija u metropoli - jezeru Jarun - koji će se te subote pretvoriti u golemu pozornicu na otvorenom za preko 40 DJ-eva iz cijelog svijeta, kao i za tisuće partijanera željnih dobre muzike i još boljeg provoda.


Opširnije...
 

   Stranica 2 od 764

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.