Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Metropolis Club Zagreb - Crvena Jabuka - 08.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. studenog 2019. god. u 22:00

metropolis0811

 

Iza ugla u Novom Zagrebu čuje se muzika, a generacije raznih godišta već par godina dobro se provode na koncertima i eventima u Metropolis clubu! Crvena jabuka u posebnom novozagrebačkom điru ovoga kluba zabaviti će sve poklonike njihovih hitova 08.11.2019., a sam klub će sa svojom publikom proslaviti sedam godina uspješnoga rada. Popularna Crvena jabuka band koji je stalno na turneji ovom prilikom uživo će i odsvirati hitove za sve generacije. Metropolis club poznat je po svojoj prilagodbi najrazličitijim vrstama partija, no i mjesto za zabavu, gdje su svoje utočište pronašli svi poklonici nekadašnjih zagrebačkih đireva kojima su se još priključile i mlađe generacije-ljubitelji glazbe iz 80tih i 90tih godina!


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Echo band - 08.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 08. studenog 2019. god. u 22:00

echo1910

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas ovog petka u novootvoreni Echo Lounge Club Rijeka. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se Echo band. Echo Lounge Club Rijeka smješten je u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Vidimo se!


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Studentski utorak - 05.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Utorak, 05. studenog 2019. god. u 22:00

echo1910

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas ovog utorka u novootvoreni Echo Lounge Club Rijeka. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se Echo band. Echo Lounge Club Rijeka smješten je u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Echo schots - 7kn, do 12h (0,7 Vodka + 3 Softdrinks - 200kn) Vidimo se!


Opširnije...
 
Echo Club Rijeka - Echo band - 02.11. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 02. studenog 2019. god. u 22:00

echo1910

 

Dragi prijatelji, pozivamo Vas ove subote u novootvoreni Echo Lounge Club Rijeka. Očekuju Vas akcijske cijene pića, domaći štimung i odlična zabava sve do jutra! Za glazbeni ugođaj pobrinuti će se Echo band. Posebna gošća večeri je atraktivna Katerina Tasevska. Echo Lounge Club Rijeka smješten je u centru grada u Užarskoj 1, preko puta Kosog tornja (nekadašnji Club Teuta). Echo schots - 7kn, do 12h (0,7 Vodka + 3 Softdrinks - 200kn) Vidimo se!


Opširnije...
 
Tvornica kulture Zagreb - Strah u tvornici - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Četvrtak, 31. listopada 2019. god. u 22:00

tvornica3110

 

Nakon prošlogodišnjeg ultimativnog tuluma Katastrofe koji je privukao preko 1500 mrtvih duša na dva floora sa 6 izvođača i posebnim gostom Edom Maajkom ove godine nova dimenzija straha ulazi u temelje Tvornice kulture. Pripremite svoje maske, pozdravite svoje najmilije i opremite se hrabroscu Bear Gryllsa jer nakon ove noći ili se budite kao heroj ili... Vrijeme je da se suočiš sa svojim strahovima, bio to strah od obaveze ili od petak trinaestog. Zaputi se smjer Tvornice kulture gdje ćemo različitim suvremenim metodama rješiti te svakog straha.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 748

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.