Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Gallery Club Zagreb - Norman Doray - 07.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 07. rujna 2018. god. u 22:00

gallery0709

 

Summer is near the end so we have to get back to reality, and we know a right person to do that - NORMAN DORAY! Flying Frenchman turned overall house heavyweight Norman Doray has spent the past decade giving his nation’s knack for filter happy house music an essential reinvention and a passport onto dancefloors across the globe.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Open Air Clubbing - 24./25.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 25. kolovoza 2018. god. u 22:00

gallery2508

 

I ovaj vikend čeka nas nezaboravan party u svima poznatom zagrebačkom Gallery klubu uz Jarunsko jezero! Petak - DJ INDY - od osnovne škole teška hip hop glava, kroz godine je evoluirala te postala sveprisutan gost mnogih hrvatskih klubova, a posljednjih je nekoliko godina i dijelom Fresh Island fesivala u organizaciji Zrće Beach-a.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - RnB / House - 17./18.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 17. kolovoza 2018. god. u 23:00

gallery1708

 

I ovaj vikend čeka nas nezaboravan party u svima poznatom zagrebačkom Gallery klubu uz Jarunsko jezero! Petak - DJ INDY - od malih nogu u mjuzi, kroz godine je evoluirala te postala sveprisutan gost mnogih hrvatskih klubova, a posljednjih je nekoliko godina suresident Gallery-a... mash up vrijeme... kreni sad!


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - R'n'B Exclusive - 10.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. kolovoza 2018. god. u 22:00

angiolina1008

 
Klupska poslastica RnB Exclusive ovaj petak, 10. kolovoza 2018. stiže u Angiolinu, a ovoga puta uz posebnog gosta. DJ A.S.One (No1 Swiss DJ) je poznati švicarski DJ i producent koji svojim nastupima, već godinama, publiku oduševljava diljem cijeloga svijeta, a status najboljeg švicarskog DJ-a potvrđuju i njegove brojne producentske suradnje sa svjetski poznatim DJ-ima i američkim reperskim imenima poput Mimsa, Red Caffea i Stressa, ali i izvođačima koji svoju glazbenu priču grade upravo na našim prostorima. Najpoznatiji od njih svakako su beogradski reperi Gazda Paja i Djans čiji je A.S.One glavni DJ i producent. Član je RnB Exclusive ekipe u Švicarskoj, a već je dugi niz godina miljenik hrvatske kvarnerske publike što svakog puta dokaže vrućim i energičnim provodom publike. Uz A.S.One-a za DJ pultom, na pozornici će Vas svojim plesnim nastupom zabaviti i Exclusive Dance performeri. Prekrasni modeli R'n'B Honeys pripremaju Vam mnoštvo iznenađenja kojima će dodatno ugrijati već uzavrelu atmosferu. Svoje mjesto u Angiolini potražite i u subotu, 11. kolovoza 2018. kada nastupaju Madafunkaz, funky house trio iz Rijeke kojeg čine DJ, saksofonist i udaraljke čiji će zvuci oduševiti svakog gosta.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - DJ Nicola Fasano - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. kolovoza 2018. god. u 23:00

angiolina0408

 

I ovaj vikend Vas u opatijskoj Angiolini očekuje jedinstvena zabava. U sklopu "Italian weekenda", očekuju vas nastupi dva velika svjetski poznata talijanska glazbena imena. U petak, 03.08. u Angiolinu dolazi DJ Giona Guidi (Official Emporio Armani DJ) koji će Vas zagrijati brojnim House hitovima, a atmosfera će dodatno uzavrijeti nastupom Elite Dance performera. U subotu, 04.08. nastavljamo s ekskluzivnim programom uz vruće Electro i House hitove internacionalnog talijanskog DJ-a Nicole Fasana koji je poznat i po svojim brojnim suradnjama s poznatim glazbenim imenima poput Pitbulla, Miami Rocketsa, Kat Delune i Mohombija. Neizostavna i svjetski poznata imena s kojima je surađivao su i David Guetta, Calvin Harris i Avicii. Svojim nastupima publiku je oduševio diljem svjetski poznatih destinacija poput Španjolske, Francuske, Švicarske, Engleske, Grčke, Dubaija te Šri Lanke, Turske pa sve do najpoznatije Ibize u jednom od najpopularnijih klubova na svijetu Ushuai. Njegov nastup oduševio je i sve nas protekle godine te je ujedno bio i jedan od najboljih događaja sezone u samoj Angiolini. I u njegovoj pratnji očekuju vas Elite Dance performeri sa svojim ekskluzivnim plesnim nastupom, a da se ugodno smjestite i uživate u obje večeri pobrinut će se Angiolinini prekrasni modeli. DJ Cashew, mladi riječki producent i DJ uvest će vas u obje večeri puštajući glazbene hitove koji će Vas nedvojbeno tjerati na plesni podij i zagrijati za ostatak večeri.


Opširnije...
 

   Stranica 3 od 738

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2018 PartyHR. All Rights Reserved.