Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Phanas Pub Rijeka - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 22:00

phanas3110

 

Jedno je sigurno - strašno dobar Halloween party sprema se u Phanasu! U goste nam ponovno dolazi Joe2Shine, Dj, producent, glazbenik i glazbeni direktor mnogih poznatih klubova i festivala, te jedan od najtraženijih DJ-a u Hrvatskoj. Joe je u svojoj bogatoj glazbenoj karijeri surađivao s brojnim dj zvijezdama kao što su Fedde Le Grand, Roger Sanchez, David Morales, Sander van Doorn, Funkerman te mnogi drugi. Njegov profinjeni ukus za glazbu, energični i inspirativni nastupi, karizmatičnost, vrhunska interakcija sa publikom, glazbeno znanje i savršena tehnika mixanja, te nadasve velika ljubav za glazbom, dovela je do činjenica da je jedna od najdominantnijih ličnosti na house sceni Hrvatske.


Opširnije...
 
La Bodega Rijeka - Halloween party - 31.10. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Srijeda, 31. listopada 2018. god. u 22:00

labodega3110

 

Pridružite nam se u srijedu, 31. listopada u kući horrora, La Bodega Rijeka, na najstrašnijem partyju godine, velikom Halloween partyju. Uz otkačene kostime i maske proslavite najluđi Halloween u gradu. Vještice, vampiri, demoni i stravična stvorenja kojih se svi bojimo, zaplesat će uz nezaobilazne hitove za koje će zadužen biti DJ Alex Sabattini. Ne propustite najstrašniji izlazak koji ste ikad doživjeli! Vidimo se u La Bodega u Rijeci.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Mike Candys - 29.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. rujna 2018. god. u 22:00

gallery2909

 

Welcome to the candy shop! Let us introduce to you - MiKe CANDYS! Zurich raised but a musical globetrotter Mike Candys savors in the form of dance, house and electro house flavors, taking his classical music training to this generations music hit list to another level. Dominating with the biggest smile on stage, Mike Candys knows a party drop.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Open Air House Madness - 15.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 15. rujna 2018. god. u 23:00

gallery1509

 

I ovaj vikend čeka nas nezaboravan party u svima poznatom zagrebačkom Gallery klubu uz Jarunsko jezero! Subota - DJ CROWN zna kako zabaviti ekipu željnu dobre elektronske mjuze, a naš tim je kao i uvijek spreman da im ispuni sve želje dok se ljetna noć zakuhtava! Spremite se za još jednu ludu zabavu u Gallery klubu!


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - R’n’B Exclusive - 14.09. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. rujna 2018. god. u 22:00

angiolina1409

 

Iako neki tvrde da ljeto još uvijek nije gotovo, došlo je vrijeme da sljedećeg petka 14.9.2018. zatvorimo ljetnu turneju RnB Exclusive partija duž Jadrana u Angiolini. Kako bi i posljednji party bio u revijalnom tonu, DJ Zrna će za DJ pultom stvarati svoju čaroliju koja će zagrijati atmosferu, a plesni podij zapaliti u čemu će mu se pridružiti i DJ Cashew koji je također već mnogo puta pokazao svoje majstorstvo na DJ pultu stoga garantiramo najbolju zabavu uz ovaj dvojac.


Opširnije...
 

   Stranica 4 od 740

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.