Najave događanja

Brzi prikaz 30 nadolazećih najava

 Angiolina Re-Sea Dance - R'n'B Exclusive - 10.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 10. kolovoza 2018. god. u 22:00

angiolina1008

 
Klupska poslastica RnB Exclusive ovaj petak, 10. kolovoza 2018. stiže u Angiolinu, a ovoga puta uz posebnog gosta. DJ A.S.One (No1 Swiss DJ) je poznati švicarski DJ i producent koji svojim nastupima, već godinama, publiku oduševljava diljem cijeloga svijeta, a status najboljeg švicarskog DJ-a potvrđuju i njegove brojne producentske suradnje sa svjetski poznatim DJ-ima i američkim reperskim imenima poput Mimsa, Red Caffea i Stressa, ali i izvođačima koji svoju glazbenu priču grade upravo na našim prostorima. Najpoznatiji od njih svakako su beogradski reperi Gazda Paja i Djans čiji je A.S.One glavni DJ i producent. Član je RnB Exclusive ekipe u Švicarskoj, a već je dugi niz godina miljenik hrvatske kvarnerske publike što svakog puta dokaže vrućim i energičnim provodom publike. Uz A.S.One-a za DJ pultom, na pozornici će Vas svojim plesnim nastupom zabaviti i Exclusive Dance performeri. Prekrasni modeli R'n'B Honeys pripremaju Vam mnoštvo iznenađenja kojima će dodatno ugrijati već uzavrelu atmosferu. Svoje mjesto u Angiolini potražite i u subotu, 11. kolovoza 2018. kada nastupaju Madafunkaz, funky house trio iz Rijeke kojeg čine DJ, saksofonist i udaraljke čiji će zvuci oduševiti svakog gosta.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - DJ Nicola Fasano - 04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 04. kolovoza 2018. god. u 23:00

angiolina0408

 

I ovaj vikend Vas u opatijskoj Angiolini očekuje jedinstvena zabava. U sklopu "Italian weekenda", očekuju vas nastupi dva velika svjetski poznata talijanska glazbena imena. U petak, 03.08. u Angiolinu dolazi DJ Giona Guidi (Official Emporio Armani DJ) koji će Vas zagrijati brojnim House hitovima, a atmosfera će dodatno uzavrijeti nastupom Elite Dance performera. U subotu, 04.08. nastavljamo s ekskluzivnim programom uz vruće Electro i House hitove internacionalnog talijanskog DJ-a Nicole Fasana koji je poznat i po svojim brojnim suradnjama s poznatim glazbenim imenima poput Pitbulla, Miami Rocketsa, Kat Delune i Mohombija. Neizostavna i svjetski poznata imena s kojima je surađivao su i David Guetta, Calvin Harris i Avicii. Svojim nastupima publiku je oduševio diljem svjetski poznatih destinacija poput Španjolske, Francuske, Švicarske, Engleske, Grčke, Dubaija te Šri Lanke, Turske pa sve do najpoznatije Ibize u jednom od najpopularnijih klubova na svijetu Ushuai. Njegov nastup oduševio je i sve nas protekle godine te je ujedno bio i jedan od najboljih događaja sezone u samoj Angiolini. I u njegovoj pratnji očekuju vas Elite Dance performeri sa svojim ekskluzivnim plesnim nastupom, a da se ugodno smjestite i uživate u obje večeri pobrinut će se Angiolinini prekrasni modeli. DJ Cashew, mladi riječki producent i DJ uvest će vas u obje večeri puštajući glazbene hitove koji će Vas nedvojbeno tjerati na plesni podij i zagrijati za ostatak večeri.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Open Air Clubbing - 03./04.08. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 03. kolovoza 2018. god. u 22:00

gallery0308

 

Mjesec kolovoz je a i dalje vikendom traju najbolji provodi samo na jednom mjestu u gradu Zagrebu. To prekrasno mjesto zove se Gallery klub koje se na nalazi na Zagrebačkom moru zvanom Jarun. Tako u petak na ljetnoj terasi čekaju Vas ljetni RNB zvukovi po izboru poznatog DJ INDY-a dok u subotu DJ CROWN nastavlja sa house soundovima sve do jutarnjih sati. Don't miss your place! 0994442444.


Opširnije...
 
Angiolina Re-Sea Dance - Miller Genuine Draft Party - 28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 28. srpnja 2018. god. u 23:00

angiolina2807

 

I ovoga vikenda Angiolina Vam otvara svoja vrata za zabavu koja nikoga neće ostaviti ravndoušnim. U petak 27.7., s početkom u 23 sata, u Angiolinu dolazi jedinstveni Playboy Party. Za najbolje glazbene hitove koji će svakoga tjerati na ples bit će zadužen DJ Emilio Dalbello, a svojim nastupom očarat će Vas ekskluzivni plesni nastup Playboy Champagne & Pole Dance. Prekrasne Playboy Bunnies omogućit će Vam da se udobno smjestite i uživate u večeri koja Vam donosi pregršt iznenađenja. Toplu ljetnu večer provedite u Angiolini i u subotu, 28.7. od 23 sata na Miller Genuine Draft Party-u te se rashladite uz istoimeno svjetski poznato američko pivo. Miller DJ team, koji u svom sastavu broji Miss DJ Mess, Miss DJ Mattun, DJ Anja Bass i Miss DJ Alex, oduševit će Vas šarolikim odabirom klupske glazbe, a kao i svakoga puta, ugodno će Vas dočekati i smjestiti prekrasni Angiolinini modeli.


Opširnije...
 
Gallery Club Zagreb - Open Air Clubbing / RnB - 27./28.07. Ispis E-mail

Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 28. srpnja 2018. god. u 22:00

gallery2707

 
Sprema se još jedna nova runda ludog tuluma zvanog OPEN AIR CLUBBING i to ovog vikenda na najljepšoj terasi u gradu Zagrebu. Ako ste spremni onda se vidimo ovaj petak gdje će Vas dočekati DJ BUA sa najboljim RNB hitovima sve do subote gdje Vas tek tada očekuje prava house poslastica a koju je samo za Vas pripremio rezident DJ CROWN.


Opširnije...
 

   Stranica 8 od 742

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.