angiolina2909171

Ovoga petka, 29.09. pripremamo Vam nešto drugačije, posebnu večer u prekrasnoj Angiolini. S početkom u 22 sata, moći ćete uživati u najboljim ljetnim hitovima 2017. godine koje će samo za Vas puštati DJ Robert MKC, rezident DJ kluba Noa (Zrće). Očekuje Vas i kušanje različitih okusa Gina, a društvo koje se na to odluči, dobiva Shishu u kojoj može uživati tijekom cijele večeri. Ne propustite još jedan nezaboravni, no ovoga puta nešto drugačiji petak u Angiolini.

Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku! :)

ULAZ BESPLATAN

Robert MKC

Croatian Producer, DJ & Video DJ

Robert Mikić, poznatiji kao ROBERT MKC, sa DJ-ingom se počeo baviti još 2006. godine te do današnjeg dana postao je cijenjeno ime na Hrvatskoj DJ sceni. U svojim setovima uklopljuje deep house, house, progressive house, R&B i Hip-Hop glazbu, svaki put nepredvidljivima i stvaranima na licu mjesta.

Već je nekoliko godina resident dj u klubu Noa na Zrću - 14. najboljem klubu na svijetu po Dj Mag TOP 100 ljestvici. Također, resident je u dobro poznatom zagrebačkom klubu Hangar. Nastupao je uz neke od najvećih imena svjetske dj scene (MAKJ, Sigma, 2 Elements, Firebeatz, Borgeous, Plastik Funk, Shapeshifters, Gramophoendzie...), te u najpoznatijim hrvatskim klubovima.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO