Angiolina Re-Sea Dance - 1st Anniversary - 14.07. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 14. srpnja 2018. god. u 22:00

angiolina1407

 

Jedinstveni objekt „Angiolina Re-Sea Dance“ u srcu Opatije slavi svoj prvi rođendan u subotu, 14. srpnja 2018. godine. Angiolina je smještena na samoj plaži te uz istoimeni kultni opatijski park, a svojom modernom arhitekturom nudi sve što je potrebno za idealan godišnji odmor. U 400 kvadrata prostora raspoređenog na dvije etaže, Angiolina nudi jedinstveni koncept u kojem su objedinjeni plaža, restoran, noćni klub kao i predivna terasa s koje se pruža pogled na Kvarner te ostali sadržaji i ponuda koju čine Gentleman Barber Shop, Tattoo studio te poznati Diesel pop-up dućan.

 

Proteklu godinu, od samog otvaranja objekta, obilježila su brojna gostovanja renomiranih klupskih urbanih izvođača, kao i koncerti eminentnih izvođača i glazbenika s estrade, a sam objekt je nagrađen i titulom najljepše plaže u Hrvatskoj od strane Hrvatske turističke zajednice. Na rođendanskoj proslavi očekuje Vas bogati klupski program uz live nastup senzacionalne Kristie Cle iz Slovenije, jedan od najboljih bubnjara Hrvatske s internacionalnom karijerom, Saša Maček sa svojom klupskom izvedbom na bubnjevima. Uz pregršt ostalih iznenađenja, najavljujemo i dolazak tvorca svjetski poznatog hita iz Los Angelesa čiji će identitet moći otkriti samo oni koji će svojim dolaskom uveličati proslavu rođendana Angioline.

 

Osim glazbenih nastupa, goste očekuje i plesni nastup grupe Elite Dance, a da biste se ugodno smjestili pobrinut će se prekrasni Angiolinini modeli.

 

Program započinje dočekom na terasi Angioline od 21 sat, a nastavlja se u prostoru noćnog kluba u 23 sata.

 

Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku!

 

INFO & REZERVACIJE: 099 444 00 20

 

VIDEO ANGIOLINA: https://www.youtube.com/watch?v=ZzeXVCE1720

 

ANGIOLINA re-sea dance OPATIJA
„1st Anniversary“
Spical Guest Star
Kristie Cle - live vocal sensation (Slo)
Saša Maček - drumm club session
TURKTHEDJ (Zagreb)
Angiolina Performers
Angiolina Models

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.