angiolina1407

Jedinstveni objekt „Angiolina Re-Sea Dance“ u srcu Opatije slavi svoj prvi rođendan u subotu, 14. srpnja 2018. godine. Angiolina je smještena na samoj plaži te uz istoimeni kultni opatijski park, a svojom modernom arhitekturom nudi sve što je potrebno za idealan godišnji odmor. U 400 kvadrata prostora raspoređenog na dvije etaže, Angiolina nudi jedinstveni koncept u kojem su objedinjeni plaža, restoran, noćni klub kao i predivna terasa s koje se pruža pogled na Kvarner te ostali sadržaji i ponuda koju čine Gentleman Barber Shop, Tattoo studio te poznati Diesel pop-up dućan.

Proteklu godinu, od samog otvaranja objekta, obilježila su brojna gostovanja renomiranih klupskih urbanih izvođača, kao i koncerti eminentnih izvođača i glazbenika s estrade, a sam objekt je nagrađen i titulom najljepše plaže u Hrvatskoj od strane Hrvatske turističke zajednice. Na rođendanskoj proslavi očekuje Vas bogati klupski program uz live nastup senzacionalne Kristie Cle iz Slovenije, jedan od najboljih bubnjara Hrvatske s internacionalnom karijerom, Saša Maček sa svojom klupskom izvedbom na bubnjevima. Uz pregršt ostalih iznenađenja, najavljujemo i dolazak tvorca svjetski poznatog hita iz Los Angelesa čiji će identitet moći otkriti samo oni koji će svojim dolaskom uveličati proslavu rođendana Angioline.

Osim glazbenih nastupa, goste očekuje i plesni nastup grupe Elite Dance, a da biste se ugodno smjestili pobrinut će se prekrasni Angiolinini modeli.

Program započinje dočekom na terasi Angioline od 21 sat, a nastavlja se u prostoru noćnog kluba u 23 sata.

Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku!

INFO & REZERVACIJE: 099 444 00 20

VIDEO ANGIOLINA: https://www.youtube.com/watch?v=ZzeXVCE1720

ANGIOLINA re-sea dance OPATIJA
„1st Anniversary“
Spical Guest Star
Kristie Cle - live vocal sensation (Slo)
Saša Maček - drumm club session
TURKTHEDJ (Zagreb)
Angiolina Performers
Angiolina Models

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO