Angiolina Re-Sea Dance - R’n’B Exclusive - 14.09. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Petak, 14. rujna 2018. god. u 22:00

angiolina1409

 

Iako neki tvrde da ljeto još uvijek nije gotovo, došlo je vrijeme da sljedećeg petka 14.9.2018. zatvorimo ljetnu turneju RnB Exclusive partija duž Jadrana u Angiolini. Kako bi i posljednji party bio u revijalnom tonu, DJ Zrna će za DJ pultom stvarati svoju čaroliju koja će zagrijati atmosferu, a plesni podij zapaliti u čemu će mu se pridružiti i DJ Cashew koji je također već mnogo puta pokazao svoje majstorstvo na DJ pultu stoga garantiramo najbolju zabavu uz ovaj dvojac.

 

Kako uzbuđenja ne bi nedostajalo, tu je i Exclusive Dance Performance naših atraktivnih plesačica iz Slovenije koje će kao po običaju plijeniti poglede svakog posjetitelja i pripremiti jedinstveni plesni spektakl. Prekrasne R'n'B Honeys po posljednji će puta ovoga ljeta zasjati u opatijskoj Angiolini te Vaš boravak dodatno uljepšati svojim prisustvom. Očekuje Vas večer puna iznenađenja pod vodstvom Balance Entertainmenta koji iza RnB Exclusive brenda stoji već 9 godina. Večer će svojim dolaskom uveličati i cijeli RnB Exclusive team kako bismo zajedno zatvorili ljetnu turneju s jedinstvenim stilom. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a Angiolina Vam svoja vrata otvara od 22 sata. Tijekom večeri, cijeli događaj će biti popraćen kamerom, a video će se moći pogledati na službenom YouTube kanalu i Facebook stranici Angioline.

 

ANGIOLINA re-sea dance OPATIJA
RnB Exclusive „SUMMER TOUR CLOSING“
Petak 14.9.2018.
DJ Zrna
DJ Cashew
Models RnB Honeys wearing Zigman
Exclusive Dance Performance

Start 22:00h


Powered by Belvedere Vodka

 

Očekujemo Vas i veselimo se Vašem dolasku!

 

INFO & REZERVACIJE: 099 444 00 20

 

• WEB: www.rnb-exclusive.com

 

• FACEBOOK R'n'B EXCLUSIVE: https://www.facebook.com/rnbexclusive111

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2019 PartyHR. All Rights Reserved.