iglesias0112

Ikona glazbene scene, svjetska latino zvijezda vraća se u Zagreb. Enrique Iglesias, obožavani latino lover, održati će koncert u Areni Zagreb 1. prosinca 2019. Turneja imena “All the hits Live” u Zagreb dovodi novu, raskošnu produkciju, fantastičnog Enriquea i sjajnu energiju. Enrique Iglesias vraća se u Zagreb sa spektakularnim showom s kojim će obožavatelje baciti u trans. Na turneji, u sklopu koje dolazi I u Hrvatsku, pjeva svoje najveće hitove poput Bailamos, Rythm Divine, Be With You, Duele El Corazon, Subeme La Radio, El Baño, Hero i Bailando  - upravo one pjesme koje su na vrhu popularnosti svjetskih glazbenih ljestvica.

Zahvaljujući posljednjoj tehnologiji, Enrique će svojim obožavateljima pružiti vrhunski show koji uključuje puno specijalnih efekata, novu ogromnu pozornicu I LED ekran od 500 m2 te dva puta više rasvjete I pirotehnike nego do sada. Uz nezaboravne hitove, produkciju, energičnog I sexy Enrique, taj koncert će biti nezaboravan.

Enrique je glazbenik, autor, glumac, vlasnik dva Grammya I osvajač mnogih drugih glazbenih nagrada, Ovaj Latino lover, s prodajom preko 100 milijuna albuma, milijuna obožavatelja diljem svijeta, preko 2.6 milijardi pregleda samo jedne pjesme na You Tubeu 'Bailando'', u Zagrebu će još jednom prirediti pravi show. Njegovi hitovi su više od 70 puta dosegli broj jedan na Billboardovoj ljestvici, surađivao je sa mnogim svjetskim glazbenicima, ostvario zavidnu karijeru koja traje već godinama.

S turnejom “All the hits Live” Enrique je već nastupao u Pragu, Budimpešti, Ljubljani, Oslu, Ateni, Kopenhagenu i Lisabonu. Samo je u Kijevu prodao ukupno 75.000 ulaznica za jedan koncert. Sjetimo li se samo posljednjeg rasprodanog koncerta, već je sada jasno da će se i za ovaj koncert tražiti ulaznica više.

Više o turneji pogledajte na: https://www.enriqueiglesias.com

ULAZNICE: U redovnu prodaju ulaznice kreću u četvrtak, 8. ožujka od 10 sati na svim prodajnim mjestima Eventim te na www.eventim.hr.

FAN PIT: 559 HRK
PARTER: 359 HRK
TRIBINA DOLJE: 489 /399/ 359 HRK
TRIBINA GORE: 289/ 249 HRK

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO