Arena Zagreb - Tony Cetinski - 29.05. Ispis E-mail
Autor: Press centar   Objavljeno: Subota, 29. svibnja 2021. god. u 20:00

toni2905

 

Izuzetno uspješna turneja #samoljubav Tonyja Cetinskog doživljava svoj vrhunac. Nakon što je u sklopu spomenute turneje, obišao gotovo cijelu regiju, ali i svijet, na red je došlo nešto zaista posebno. I zato, vam ekskluzivno otkrivamo, glazbeni događaj, koji se ne propušta - #samoljubav i Tony Cetinski, 29.05.2021., u Areni Zagreb!

 

Tridesetogodišnja karijera, brojne nagrade i priznanja, rasprodane dvorane, Arene, bezvremenski hitovi, ali i ono najvrijednije, ljubav svoje publike, samo je mali dio Tonyjevog glazbenog opusa. Sve ovo još je jedna potvrda Tonyjeve vrijednosti, kao i najveće regionalne koncertne turneje #samoljubav, te svega što radi zajedno sa svojom cijelom ekipom.

 

Sudeći po dosadašnjim održanim koncertima u sklopu turneje, Tony je publici iznio savršeni glazbeni program, koji apsolutno nikoga nije ostavio ravnodušnim. Fantastično balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, iz koncerta u koncert, zadovoljava sve glazbene apetite publike, koja sa sobom ponese samo najljepše uspomene.

 

#samoljubav tour, dosada je vidjelo preko pola milijuna ljudi u regiji, ali i svijetu! Na red dolazi i Zagreb, 29.05.2021.!

 

Izvor: Press

 

Najave događanja

 

        Kontaktirajte nas  |  Press služba: press@party.hr  |  Uredništvo: urednistvo@party.hr  |  Foto služba: photo@party.hr  |  Marketing: marketing@party.hr
logo
© 2021 PartyHR. All Rights Reserved.