cruz1612

Dvodnevni glazbeni spektakl u režiji hrvatskog glazbenog brenda BSH X B-DAY obilježit će deset godina organizacije nekih od najboljih urbanih evenata. Jedan od najpopularnijih DJ-a današnjice Dennis Cruz zabavljat će publiku u Boćarskom domu u petak, 16. prosinca u Zagrebu. Dan iza u nedjelju, 17. prosinca zabava se seli na zaista impresivan plesni podij unutar Tornja na vrhu Sljemena na kojem će posjetitelji doslovno plesati među oblacima s pogledom na grad Zagreb i zagorsku stranu.

"Ponosni smo na organizaciju više od 100 događanja diljem Hrvatske na kojima se zabavljalo više od 150 tisuća posjetitelja. Zahvaljujemo svima koji su u posljednjih 10 godina svojim dolaskom podržali hrvatsku urbanu glazbenu scenu!" - ističe Drago Vukelić iz slavljeničkog BSH Events i dodaje: "Dva adventska eventa koja su pred nama prilika su da zajedno proslavimo 10 godina. Planovi za iduću godinu već su itekako u realizaciji. Obećajemo najbolji provod do sada u 2024. godini!"

Dennis Cruz jedan je od najpopularnijih izvođača underground i techno glazbe. Talent ovog šarmantnog španjolca već je godinama prepoznat diljem svijeta pa je tako uvijek nestrpljivo iščekivni i rado viđeni gost na najvećim pozornicama u svjetskim prijestolnicama i najatraktivnijim party destinacijama diljem Europe, sjeverne i južne Amerike, Rusije i Australije. Koliko je omiljen govori činjenica da su njegove izvedbe često na samom vrhu Beatportove ljestvice, a upravo Beatport proglasio ga je i trećim najboljim umjetnikom tehno glazbe. Za svoj kvalitetan rad nominiran je za brojne prestižne nagrade kao što su najbolji Tech House DJ, najbolji španjolski umjetnik, najbolji DJ i najbolji producent Viciousa. Dennis Cruz zaista je istinski sinonim za nezaboravan doživljaj uz ples i vrhunsku glazbu stoga ne čudi da na svojim nastupima za njegovim vrhunskim zvukom posežu najpoznatije DJ zvijezde današnjice kao što su Jamie Jones i Joseph Capriatti, Roger Sanchez, Marco Carola i brojni drugi.

Atraktivni Španjolac već je nekoliko puta nastupio na vodećim hrvatskim festivalima elektronske glazbe te uvijek ističe kako obožava Hrvatsku, a posebno hrvatske otoke koje smatra jedinstvenima i izvrsnima za istraživanje, voli jedriti našom obalom, uživati u domaćoj hrani i opustiti se.

Uz Dennisa Cruza na dvodnevnom spektaklu nastupit će i BAGGI, MENE, Aldo Morro, Yakka i Pablo Panda. Ulaznice za slavlje na Tornju rasprodane su u samo nekoliko sati, dok se one za Boćarski dom mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO