boogaloou0702

 
Povodom promocije novog albuma „Little Ghost“, američka neo soul atrakcija Moonchild kreće na europsku turneju u sklopu koje će po prvi put nastupiti u Zagrebu i to u petak, 7. veljače u Boogaloou. Svojim jedinstvenim stilom, koji je mješavina alternativnog R&B, soula i new-school jazza, osigurali su svoje mjesto na današnjoj glazbenoj sceni, koje će na turneji potvrditi izvodeći nove materijale. Ulaznice po cijeni od 90 kuna dostupne su  putem Entrio sustava te u Dirty Old Shopu, Rockmark knjižari i na blagajni kluba Boogaloo (radnim danom 10-16h). Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 110 kn. U ponudi je i VIP paket po cijeni od 410 kn koji uključuje ulaznicu, raniji ulazak u dvoranu, druženje s bendom, potpisani primjerak B1 plakata, ekskluzivni VIP merchandise suvenir i brendiranu M&G propusnicu.

Aktualni album „Little Ghost“ podržali su Phil Taggart, Jamz Supernova i Clara Amfo (BBC Radio 1), Huey Morgan (BBC 6Music), KCRW i Jazz FM (na kojem je uvodni singl "Too Much to Ask" dospio na A playlistu) te je osvojio novinarska priznanja magazina „Complex“, „Paste“ i „The Vinyl Factory“.

Novo izdanje odražava bezgraničnu soničnu energiju multiinstrumentalista Amber Navrana, Maxa Bryka i Andrisa Mattsona, dok su istraživali neke od najosobnijih aspekata onoga što je potrebno za biti zaljubljen i vjeran onome što jesi.

Surađivali su i gostovali s vrlo cijenjenim imenima iz glazbenog svijeta, uključujući Kamasia Washingtona, Steviea Wondera, Interneta, Jilla Scotta i drugih, uspoređujući ih s Tomom Mischom i Jordanom Rakeijem. Prozvani jednima od najsjajnijih zvijezda soula, Moonchild nastavljaju očaravati svojom nježnom i vještom jazz i neo-soul glazbom spajajući je s naprednim elektronskim strujama u procesu.

https://www.facebook.com/thisismoonchild/


https://www.youtube.com/watch?v=1eDvtvdoxJE

Facebook event: https://www.facebook.com/events/436786163612472/

Izvor: Press

PODJELITE ČLANAK!
Pin It

FOTO: DALMACIJA

Oglašavanje - Reklama

FOTO: ZAGREB

Oglašavanje - Reklama

FACEBOOK

PREPORUKA ZA ČITANJE

Pretraživanje

Kontakti

PartyHR, Vaša party zona! Portal PartyHR posvećen je mnogim stvarima koje čine zabavu, o ljudima koji ju stvaraju i atmosferi koja ju prati.

U današnje vrijeme teško da se netko može zamisliti bez izlazaka, pa bili oni fini, burni, dnevni ili noćni, sve je to postalo kao jedan opijum koji danas ljude opušta i stvara im užitak.

Kontaktirajte nas:
Press služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Uredništvo: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Foto služba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Marketing: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marketing  Impressum  Uvjeti korištenja  Kontakt

FOTO: ZAGREB

FOTO: ISTRA

FOTO: OSTALO